Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Addda

Proszę o szybką odpowiedź ! Ryanair.

Polecane posty

Gość Addda

Nie mogłam nigdzie na stronie znaleść informacji na ten temat więc pisze tu, może ktoś zna odpowiedź. Chodzi o to że mój znajomy przy rezerwacji biletu w liniach Ryanair podał zły email (którego nie ma) i jak teraz potwierdzić lot ? Ma wszytskie numery rezerwacji, konta, wszytsko, tylko na email nie może wejść. Czy to wielki problem ? Konieczne jest wejście w email po zabukowaniu biletów na stronie ? Da się jakoś ten email zmienić ? Jak? ( weszłam na strone ryanaira i w "zarządzaj rejestracją" i w "odprawa online" można wejść bo wystarczy podać numer rezerwacji, miejsca lotu i email. Wydrukować też się da, więc nie wiem już sama czy ten email jest potrzebny). Prosze o szybką odpowiedź bo lot już nie długo więc chciał (chcieliśmy) to jeszcze dziś załatwić. Dziekuje za odpowiedzi.

Gość szalonaM27
uuuu no to twoj znajomy ma problem!!! nieza dobrze!

Gość llpp
Jesli ma wszystkie potrzebne dane, aby odprawic sie online, to nie ma problemu

Gość a co i tam
w odprawie online podaje nr rezerwacji, nie trzeba majla

Gość oni na tego maila wysla tylko
kilka przypomnien o tym, ze trzeba sie odprawic i takie tam pierdoly. Niech sie odprawi, wydrukuje bilet i po problemie. Mailem sie nie przejmujcie :) U mnie kolega kupil bilet blednie wpisujac nazwisko i co? i tak polecial, bo oni guzik sprawdzaja.

Gość addda
Dziękuje wszytskim za odpowiedź :) Kończąc : Czyli nic ciekawego nie wysyłają na emaila ? Tata mi powiedział że tam wysyłają link który potwierdza to że lecisz więc się przeraziłam ;x

Gość KAROL

witam kupiłam dziś bilet z Londynu przez eskay najprawdopodobniej zrobiłam literówkę w emailu i teraz nie mam jak znaleźć rezerwacji 😞 co zrobić?