Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do d....jestem i tyleeeee

boję się sexu bo jestem nie doświadczona

Polecane posty

Gość do d....jestem i tyleeeee

znam kolesia który miał kila panienek przede mną i ma w tym doświadczenie a ja chce z nim się kochać ale boję się że będę nie wystarczająca i powiem mi weż idz kobieto!!cholera co robić doradzcie plisss

Gość Alaaaaaaaaaaaa
jak masz sie bac lepiej z nim nie probuj bo sie speszysz i po co ci to

Gość jest taka zasada skarbie
ze jesli para kocha sie pierwszy raz a sex jest nieudany to wstydzic powininen sie facet..wiec sie zrelaksuj i oddaj przyjemnosciom, poza tym powinien byc zaszczycony ze to on bedzie tym pierwszym, nie wspominajac o tym ze doswiadczenie mezczyzn czesto konczy sie tylko na duzej ilosc partnerek a nie na szczegolnych umiejetnosciach.

każdy kiedyś był niedoświadczony i to żaden powód do wstydu, ale tego kolesia może sobie odpuść jak sie tak boisz

ze jesli para kocha sie pierwszy raz a sex jest nieudany to wstydzic powininen sie facet..wiec sie zrelaksuj i oddaj przyjemnosciom - buahahahaha, kompletna bzdura. Zasada jest prosta, rob wszystko zgodnie z instynktem, i nie mysl ze cos jest nei tak. Musisz nie byc spieta. A i nie czekaj, jesli masz na cos ochote to po prostu to rob. Najbardziej faceci nie lubieja, jak kobieta lezy i sie nie rusza.

Gość
no własnie do dupy jestes, powinnas zostac dziewica do konca zycia

Gość lklokooi
ah, też mam ten problem