Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emyliiiiiiiiiiii23

OBRAZIŁ SIĘ O BYLE CO !!! CZY ON JEST NORMALNY ???

Polecane posty

Gość emyliiiiiiiiiiii23

Pokłóciłam się z moim chłopakiem.Właściwie to jemu coś odbiło,zachowuje się jak ... aż szkoda słów :/ Poszło o moje włosy.Farbuję już 4 lata,mam mega zniszczone i wreszcie postanowiłam,że już przestaję,nałożyłam rozjaśniacze(trzy) i wreszcie wróciłam do swojego blondu(z czarnych).Zniszczyłam przy tym włosy jeszcze bardziej.Chłopak mi mówił,że mam już nie farbować,bo mam siano,że niedługo będę łysa.Ale ostatnio mi odbiło,stwierdziłam,że lepiej mi w czarnych,że wolę czarne,no i znowu się zafarbowałam.Wcześniej pisałam to chłopakowi,że chcę się zafarbować,a on do mnie,że nie każe,bo inaczej się obrazi na mnie,że mam nie niszczyć włosów,że nie chce farbowanej lali (fajnie,że 4 lata mu to nie przeszkadzało).No ale zafarbowałam,nie posłuchałam chłopaka.On się wkurzył,obraził na mnie,nie odzywa się do mnie.Powiedział,że zrobiłam to na złość.A tak nie jest,po prostu wolę czarne włosy,lepiej się w nich czuję.On tego nie rozumie,jest wściekły.Nie bawi mnie takie obrażanie o byle co,to jest dziecinne,więc zapytałam go czy to koniec w takim razie,bo przecież sam napisał,że ,,nie chce mieć farbowanej dziewczyny''.A on na to,,ja nie napisałem ,że to koniec,ale wkurzyłaś mnie,to są ciche dni,o!''.Bardzo śmieszne!Nie bawi mnie to naprawdę,bo nie ma o co się obrażać.Dla mnie to jest znak,że to koniec.Jak mam być z chłopakiem,który o byle co robi afere,obraża się i stosuje,,ciche dni'',których ja nie uznaję !! Czyż nie mam racji??

Gość
:-D

Gość bnp
po co zrywac zaraz o taka glupote niech sie pozlosci, odczekaj sma sie doezwie.Z farbownaiem go posluchaj.

Gość emyliiiiiiiiiiii23
Może coś więcej napiszecie ?

Gość emyliiiiiiiiiiii23
No ale właśnie ja się czuję,jakby to on zerwał.Skoro robi aferę,obraża się i stosuje ciche dni,bo ja się zafarbowałam.Fajnie,że on przychodzi do mnie nieogolony i jest ok,a mi robi aferę,bo wolę samą siebie w czarnych włosach.Dla mnie to jest dziecinne zachowanie :(

Gość konsultantka kafeteryjna
:D

Gość pytająca mamusia
a nie możesz się zdecydować jaki kolor chcesz mieć na głowie? :) Poza tym, niepotrzebnie go wciągasz w tą sprawe z farbowaniem, to Twoja głowa i Twoje włosy, zmieniasz kolor i pokazujesz mu następnego dnia a nie pytasz czy możesz... A jak mu się nie podoba to niech znajdzie sobie inną nie farbowaną :)

Gość Alaaaaaaaaaaaa
Powiem tyle wspolczuje Twoim wlosom.Dosc ze mialas zniszczone nalozylas rozjasniacz-zabijacz potem przemalowalas na czarno dziwne ze masz wlosy jeszcze nie zdajesz sobie sprawy co zrobilas z wlosami;O

Gość emyliiiiiiiiiiii23
Napisałam mu,że się farbuję,a on na to,,Nie pozwalam,bla bla bla''.Napisał,że się obrazi jak się zafarbuję.Nie posłuchałam go i się zafarbowałam,stwierdziłam,że lepiej się czuję w czarnych włosach.A on na to,że zrobiłam mu na złość,że wiedziałam,że będzie zły,więc teraz mam nie mieć pretensji do niego.Dla mnie to chore.

Gość emyliiiiiiiiiiii23
Ja wiem,że mam zniszczone włosy,ale chłopak nie ma prawa się o to obrażać :/

Gość pytająca mamusia
OK. Pomijając to co zrobiłas z włosami to barbarzyństwo :D ale... chodzi o zasady. Skoro masz jego pytać o pozwolenie czy masz farbowac czy nie - teraz, to za 2 lata będziesz sie musiała pytać czy możesz iść do toalety... ukróć to. Jak Ci zależy to porozmawiaj z nim bez obwijania w bawełne o zasadach Waszego związku, a jak do niego to nie dociera to chyba pora się rozejść? Ja sobie nie wyobrażam, żeby mój facet dyktował mi co moge zrobić z własnym wyglądem...

Gość ja go rozumiem
pewnie masz tragiczne wlosy, wiec chlopak sie za ciebie wstydzi i dlatego sie wqrzyl, bo teraz bedzie musial wstydzic sie jeszcze bardziej takiego paszteta z sianem na glowie :(

Gość to co robisz
jest po prostu irytujace :P

Gość emyliiiiiiiiiiii23
Powiedział,że to chodzi o to,że podobałam mu się jako blondynka i już mi mówił,że mam nie nakładać farby,bo podobam mu się taka,jaka jestem.Że nie chce sztucznej,o ... I że niby zrobiłam mu na złośc;/

Gość pytająca mamusia
no ale nie zrobiłas na złość tak? I wolisz siebie w takich jakie masz teraz tak? więc zrób z Twoim chłopakiem porządek :)

Gość porządek to niech ona
se zrobi z mózgiem :D

Gość emyliiiiiiiiiiii23
Nie zrobiłam na złość,zrobiłam to dla lepszego samopoczucia,bo wolę siebie w ciemnych włosach.

z jakies dupy strony ma ci ktokolwiek mowic co masz robic? zwlaszcza w takich sprawach, to twoje wlosy i mozesz z nimi zrobic to co ci sie podoba. o masakra;/ te "związki" to bagno.

Moze pora tez uszanowac czyjes zdanie? a nie tylko patrzec na siebie? jak on by sobie chciał ufarbowac włosy na sinokoperkowy róż tez bys sie zgodziła??

Gość rodzynek ;)
w normalnej sytacji napisalabym ze facet chce toba rzadzic ale prawda jest taka ze masz kobieto nie pokolei w glowie brak ci rozsadku i ten facet chce ci tylko do rozumu przemowic.

Gość rodzynek ;)
dla mnie jestes bezrozumna lala wlosy zniszczone do dupy podobne ale nie jeszcze trzeba walnac inna farbe Ty chyba mozgu nie masz

Gość fghbyt
dobrze robisz, nie daj sobie wejść na głowę. dzisiaj farba jutro nie pozwoli ci do sklepu wyjść i rozmawiać z ludźmi.