Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
lena.macondo

izotek deramtolog katowice/tychy

Polecane posty

Mam ogromna prosbe, czy znam ktos z Was lekarza z okolic Katowic/Tychow, ktory przepisuje izotek?nie chce marnowc czasu na przepychanki z dermatologiem, kolejne proby mazidel, antybiotykow, antykoncepcji...Sama jeszcze nie jestem zdecydowana na izotek, po pierwsze zbliza sie lato, po drugie boje sie bolow stawow, mam slabe stawy i boje sie, ze bedzie jeszcze gorzej...po trzecie, boje sie(moze to wyda sie smieszne), ze moze to miec jakis wplyw na moje przyszle dzieciaczki...po czwarte boje sie nawrotu, albo jeszcze gorzej-pogorszenia stanu cery...wiem wiem duzo tych ale...jakie sa wasze doswiadczenia?marzy mi sie wstac rano z lozka i nie myslec o zgrozo znowu nakladanie tapety a i tak wygladam okropnie...:(to wszystko mnie juz przytlacza i nie chce siedziec z zalozonymi rekami. Prosze dajcie mi namiary na tego deramtologa...z tradzkiem walcze wlasciwie ok 10 lat, raz lepiej raz gorzej, ostatnio tak zle jak jeszcze nie bylo...silny stres?a wlasnie, boje sie takze, ze moj tradzil jest stricte hormonalny-diane35 za pierwszym razem dala super efekty-i ze izotek tego nie wyleczy....chociaz chyba leczy takie tradzik hormonalny...dziekuje z gory za pomoc!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować