Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agniesia12345

Czy możliwa jest ciąża???POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość Agniesia12345

Cześć wszystkim. Mam mały problem. Zazwyczaj miesiączkuję regularnie co 28 dni. CZASEM zdarzały się wyskoki do 31 ale NIGDY więcej. Ostatnią miesiaczke dostałam po 39 dniach. Czyli w sumie 11 dni spoznienia. Wykonywałam 3 testy ciążowe czekajac na tę miesiaczke i kazdy z nich był negatywny. Okres trwał ODROBINKĘ krócej niz zazwyczaj ale jego obfitosc była normalna. Moze krew ciut ciemniejsza ale nie niepokoiło mnie to. Poniewaz czekajac na okres zarejestrowałam sie juz do lekarza poszłam wiec do niego po tej miesiaczce i stwierdził u mnie ze mam powiekszona macice, co moze oznaczac ciążę ale nie musi. LEkarz kazał mi powrócic za 2 tygodnie. Oszaleje do tego czasu, prosze piszcie co myslicie!!! Dodam ze "stosujemy" z narzeczonym stosunek przerywany.Bądź analny i wtedy kończymy wiadomo gdzie... Nie planujemy dziecka ale cieszylibysmy sie gdyby owo sie pojawiło. BARDZO PROSZE O WYPOWIEDZI

Zrób test z krwi w laboratorium. Jak wyjdzie negatywny to możesz się uspokoić trochę... Jest ewentualność ciąży pozamacicznej, gdzie wyniki beta hcg mogą być negatywne...

Gość LazurowaPlaża
:(( mam to samo:(( cykl mam co 30-31 dni Ostatni okres miałam 2.05.2010 Tak się martwię:(( wiem że jakoś idzie po śluzie poznać nadchodzący okres