Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Najgorszy dzień w życiu...

Polecane posty

tylu paszczurów w jednym dniu to chyba dawno nie widziałem, cały dzień spierdolony ! :( po co one wychodzą z domu ? żeby mnie zdenerwować czy co ? robią mi na złość ? czsami aż strach wyjść na ulice...🖐️

i jeszcze jeden wciąż się pojawia gdy spojrzysz w lustro... naprawdę Ci współczuje 🖐️

Gość ciekawa jestem jak
ty wygladasz przystojniaczku.. a co myslisz ze kazda na twoj widok kisiel w majtkach będzie miała? Pojeb. Pewnie inne dziewczyny właśnie uwazają ciebie za brzydala. Uroda to nie wszystko.. Jestes przykry

Gość ciekawa jestem jak
twoj dzien zepsuł się z chwilą przyjscia na świat..

ciekawa jestem jak twoj dzien zepsuł się z chwilą przyjscia na świat.. he he :D:D ale tym samym popsuł dzień innym ludziom, którzy go tego dnia ujrzeli....

Gość madziatttttttttttt
o=przystojniaczek,paszczury tez muszą pracować,a co za tym idzie wyjść zdomu.Nic nie ma za darmo.

Gość ciekawa jestem jak
Ciebie przystojniaczku uchronia rodzice kórzy robią cię w c h u j a i mówią że cie kochają..

Gość ciekawa jestem jak
jasne.. a co powiedzieli ci to? Pewnie kłamią zeby ci się glupio nie zrobiło.. jednym słowem masz wspaniałych rodziców którzy mimo tych wszystkich nieszczęść które cię spotkały -.>patrz rozdwonienie jaźni i zapewne brzydota, zapewniaja cię że jesteś cudowny. Ciekawe od kogo nauczyli sie tak pięknie kłamac.

Gość ciekawa jestem jak
rozdwojenie* miało być.

Gość ciekawa jestem jak
mam pomysł moze umiesc fotkę i ocenimy jaki jestes boski...Wtedy dopiero się okaże czy faktycznie możesz uważać się za przystojnaiczka..

wiesz mi na slowo, że jestem fotke po co ? żeby sie dowartościować ? sorry, ale nie widze takiej potrzeby, rodzice mi tego nie mówią, ale wiem jak jest.

Gość uklejka
Moim zdaniem Przystojniaczek wcale tak nie uważa a topik jest wyłącznie w celu wywołania reakcji pań- być może któraś okaże się wyjątkowa.

Gość ciekawa jestem jak
oj czego się wstydzisz? Twarzy? A może jesteś tak piekny inaczej że boisz się ze oślepniemy.. Jeśli faktycznie jestes tak piekny jak o sobie myślisz zwroce honor, jeśli nie to wyrzygam się na monitor.. :)

Gość ciekawa jestem jak
uklejka-> wyjatkowo? a w jakim sensie? Kochająca inaczej?

Gość ciekawa jestem jak
nie biore kota w worku:P

Gość uklejka
ciekawa jestem jak - skorzystaj z okazji i umów się na kawkę, może nie pożałujesz? przystojniaczków w końcu wielu nie ma :))))

Gość uklejka
zwyczajnie kochająca jak sądzę ale to pytanie do przystojniaczka

Gość ciekawa jestem jak
Miałam jednego przystojniaczka który miał takie same mniemanie o sobie jak ten powyżej, wszyscy byli brzydcy kobiety paskudne tylko o dziwo ja mu się podobałam. Długo zastanawiałam się czy wywalic go na zbity pysk i w końcu go rzuciłam, teraz jestem sama on sam mi to nie przeszkadza i mimo że uważa się za takiego przystojniaka od 5 miesięcy nadal zaspokaja sie ręką...