Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pantaram

prezerwatywa w środku

Polecane posty

Gość pantaram

cześć. mam wątpliwości pewne. przedwczoraj kochałem sie z dziewczyną. gdby wychodziłem prezerwatywa została w środku ale końcówka wystawała na zewnatrz i troche wyleciało z niej spermy (z prezerwtywy). moja dziewczyna mówiła mi że koniec owulacji miała dwa dni przed. nie wiem.. czy jest szansa ze zaszła w ciąze? bo skoro sperma wylciała na mnie a ją troche "pobrudziła"... na zewnątrz. a i kiedy można zrobic pierwszy test? bedę wdzięczny

Gość olciaczeq
Skoro pobrudzila na "zewnątrz" to plemniki nie są jakimiś pokemonami ,że sobie powędrują do środka. Jeżeli prezerwatywa zssuneła Ci się podczas stosunku i zostala w środku bądz zsuneła ci się na tyle ,że moglo z niej coś wyplynąc to wtedy jest duża szansa na zajascie w ciąze.

Gość pantaram
no nie wiem, wydaje mi się, że suneła sie tylko przy wyciąganiu bo prezerwatywa wystawała troche i wtedy spadła na mnie pewna ilość a sporo zostało w środku prezerwatywy.. czas pokaze. dziekuję za odp

Gość kol
moją prezerwatywe po dwuch tygodniach znalazłam u mnie w środku masakra nie wiem co teraz robic....... umówiłam sie do ginekologa. aż sie boje ze cos mi sie moglo stac a tez zapach tej prezerwatywy aż zwymiotowałam fujjjjj