Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa z trzema gwiazdkami

mój ex facet - opowieść w odcinkach

Polecane posty

Gość prosił, to nie podchodź

tylko to nie rozwiązanie - trzeba wymagać od 2giej osoby, nie można się ciągle dostosowywać. mój wymog był chyba czytelny - chcę miec więcej kontaktu na codzień lub zamieszkajmy razem. nie chciał mieszkac i nie chiał więcej kontaktu - na poczatku rozmawialiśmy codziennie, ja nawet w pracy, czesto za to burę dostałam, raz upomnienie na forum wszystkich pracowników. Ale żali mi go było, ze sam siedzi w pracy, ze nie ma się do kogo odezwac, wyobraziłam sobie, jak ja bym się czuła.. to był kolejny błąd. W pracy prze te moje gadanie kierowniczka się na mnie uwzięła, zaczeła moja pracę bardziej sprawdzac, co chwil e mi dokładala zajęc. w sumie się jej nie dziwie, powinnam pracowac, a nie na słuchawce przenośnej gadac z chłopakiem. och, miło mi się rozmawialo, ale co chwilę musiałam zostawac na niepłatnych nadgodzinach, żeby nadrabiac z pracą. byłam dobrze zapowiadajacym się pracownikiem, w rankingu spadłam na ostatnie miejsce, nikt gorzej ode mnie nie wykonywał pracy

nie chodziło mi o jakies laury za najlepsze wyniki ale ja wstawałam o piątej rano, siedziałam czasem w pracy nawet do godziny 20:00. w domu byłam po 21:00, nawet dziecka wtedy nie widywałam. dni stawąly się tak monotonne, ze wpadalam w przepotworne doły. I cały czas zaległości mialam.

Gość tolka1981
Kurcze...Przeczytalam wszystko... Trzymaj sie!!!

Gość to on jest załosny