Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziąą

Jaki antyperspirant męski..?

Polecane posty

Gość ziąą

Witam.. mam pytanie.. jaki polecacie(mężczyźni) dobry antyperspirant? Oprócz Antidral i Etiaxil bo już na mnie przestał działać jakoś.. chodzi mi o taki który będzie w jakimś tam stopniu zatrzymywał pot i miał przyjemny zapach.. z Góry Dziękuje za odpowiedź.. :)

Gość wykop
Adidas

Gość ziąą
A kto to ten glen ? On w ogóle ostatnio nie pisze czy tylko tak dzisiaj ?

Gość ziąą
A możecie doradzić..? Wybrać roll on adidas czy nivea.. który na dłużej starcza? Który zapewnia większą ochrone..? :)

Gość Malcollm
Witam Przetestowałem wiele dezodorantów, począwszy od tych najbardziej znanych, jak adidas, gillette, old spice. Adidas okazał się najsłabszy, old spice trochę lepszy - na kilka godzin, zaleta, że w czasie pocenia wydziela się zapach dezodorantu, G - górował nad tymi 3, ale nie do końca, zapach bluzki po dniu pod pachami straszny... A - w kulce, OS - coś niby krem, wygląd sztyftu, G - testowany w galaretce. Kiedyś próbowałem Nivea kulka - tragedia, vichy kulka - o dziwo niewiele lepiej, rexona kulka - tragedia. Ciekawą sprawą saa dezod. z jonami srebra - rzeczywiście - nie ma aż tak wyczuwalnego tego zapachu i tu w sumie na dobrym poziomie right guard w kulce. A teraz uwaga, kto próbował dezodorantów damskich, okazuje się, że soraya 24h w kulce jest całkiem ok, a jeszcze lepiej sprawuje się lady sticj spick w galaretce 24h, chociaż ten w sztyfcie też dobry...brat używa cały czas. Więc wszystko kwestia skóry i doboru odpowiedniego, warto też, co jakiś czas przejść na inny. Jest też jeszcze jeden, nie ma go w sklepowej sprzedaży, w białym opakowaniu w kulce i sztyfcie, był to jeden z lepszych, ale już nie pam. nazwy...

ja kupilam ziaja bloker w normalnej drogerii w mojej miejscowosci. zaplacilam 5.99 uzylam wczoraj po kapieli i .... !!! do tej chwili mam SUCHO !!!! boze czemu tego nie wymyslili kilka lat wczesniej! w gimnazjum zyc mi sie nie chcialo przez spocone pachy bo zaden zwykly antyperpirant nie dzialal, na wfie wstydzilam sie cwiczyc, podniesc reke do gory! a po tym cudenku mam CALKOWICIE SUCHO !!! chyba kupie zapas, na wypadek jakby wycofali lub zdrozal CUDEŃKO !

Gość pac man
z aptecznych mogę polecić oni.sh, caly dzień bez mokrych plam pod pachami i swiezosc na długo, zapach tez idealny, w sam raz, nie jakiś mocny, swiezy, meski.