Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poznianska Pyrusia

zszokowalam sie ta oferta pracy

Polecane posty

Gość Poznianska Pyrusia

Firma kurierska Siódemka S.A. mieszcząca się na ul. Wołczyńskiej 36/37, Poznań - Plewiska zatrudni osobę do pracy w Dziale Billingu. Praca polega na wprowadzaniu danych do systemu komputerowego. Warunki: - umowa zlecenie - godziny pracy: 17.00-22.00 - wynagrodzenie: 550 PLN Wymagania: - dobra organizacja czasu pracy - dokładność, skrupulatność - preferowane osoby zamieszkałe w okolicy os. Kwiatowego, Plewisk, Grunwaldu, Junikowa i okolic Oferty proszę składać: mailto:anowinska@siodemka.com

Gość bele de jour
ze co prosze?? smiech na sali...

Gość gfhfghfghfghf
przyzwyczajaj sie niedlugo bedziemy pracowac za 100zl W Polsce jest dobrobyt jupiiiiiiiiiii

Gość Poznianska Pyrusia
i ta: Witam,poszukuję kobiety na stanowisko sprzedawcy, do sklepu z odzieżą używaną,najchętniej emerytkę lub osobę,mającą dużo czasu wolnego(studenci dziękuję),którą cechują : -Uczciwość -Pracowitość,elastyczność -Dbałość o wizerunek osobisty jak i firmy -Umiejętność doradztwa -Schludność Osobom,które traktują prace jak przymus,z góry dziekuję za fatygę,chodzi mi raczej o osobę optymistyczną,wesołą, lubiącą kontakt z innymi ludzmi,czerpiącą satysfakcję z wykonywanej pracy. Praca od pon-sob,wynagrodzenie 1000zł.

Gość blasphemy
u are so fuuny, guys :D

Gość gość11111111
ale to nic dziwnego, w sumie o ile dobrze licze to jest tak lekko ponad pól eteatu wiec na nasze realia stawka niestety normalna, u mnie w miesicie za 4h w pracy to ok 450zł... zal

1000 zł na wypłatę i jeszcze ma czerpać z pracy satysfakcję :D

Gość czapkaniewidka
w drugim ogloszeniu przeciez jest wyraznie napisane,ze chodzi emerytke,a wiadome jest,ze taka starsza pani bedzie chciala sie wyrwac z domu.niekoniecznie,aby niewiadomo ile zarobic.

myślisz, że jak ktoś jest stary to może pracować za 5 złotych na godzinę? :o a wysokie zarobki są przywilejem młodych? no to myślisz podobnie jak pracodawcy :D

Gość na podkarpaciu to normalka
takie zarobki ale koszty życia o wiele tańsze niż w Poznaniu :(

Gość Wiem Wiem, Ale...
Pracują za mniej:)

powiedz co na podkarpaciu jest tak tanie :D bo nie wiem ;)

Gość prosze bardzo skasować
żywność chociażby i wynajm mieszkań ;) tu się płaci za pokój 300-400zł a nie 500-600 mój kolega np we Wrocławiu jak pracował za pokój płacił 800dodam ,że to nie kawalerka tylko pokoik w mieszkaniu :( i mówił ,że naprawde bardzo ciężko jest znaleźć coś tańszego

Gość mówisz na podkarpaciu taniej ?
ha ha ha uśmiałam się nieźle Powiem Ci tak, owszem zarobki są tu takie ale zycie normalnie kosztuje Myślisz, ze jedzenie paliwo czy ubrania sa tu tańsze??? chyba kpisz wpadnij zrób zakupy to pogadamy nie wiem skąd takie u ludzi myślenie ?? taaaa tu nam za darmo dają a chleb jest po 1 zl ..... a reszta za darmo

Gość sdfdffdssd
u mnie w miescie to norma najlepsze sa wymagania : wyższe, znajomosc 3 jzykow, doswiadczenie a wynagrodzenie 970 na reke :o :o

Gość rzeszowianka aaa
to było do rzeszowa powyżej ale za to komunikacja np w takim Rzeszowie jest dość droga no i taxi ;) ale to sie np Rzeszów w godzinkę przejdzie z jednego końca na drugi ;)

Gość Floja
ludzie zalezy od regionu Polski moja kuzynka zapieprza w fabryce na trzy zmiany po 8 godzin przy produkcji z plastiku ciężka harówa + sprzątanie kibli, podłóg, łazienek i hali do tego wozi im wode do picia autobusem wszystko za 1000 zł i sie jeszcze cieszy i mają mnóstwo chętnych do pracy wiec nie wiem o co wam chodzi

fakt - wynajem może dorższy w innych miastach, ale nie wszyscy wynajmują mieszkania :) żywność, ubrania, media, paliwo - są u nas na podkarpaciu tak samo drogie jak wszędzie :o a płace jak wiadomo - zarabiasz tu 2000 to jesteś gość :classic_cool:

Gość rzeszowianka aaa
nie no ja mieszkam w Rzeszowie i rodzinę mam w Krakowie i Zach.Pomorskim i muszę powiedzieć ,że paliwo ceny jak wszędzie a żywność odzież dużo taniej(pomijając galerie typu Plaza,Grafica.Nowy Świat) ale w sklepach jest dużo taniej ;) no albo chociazby full market albo respan czy pionieer ;) tu nie ma drogich butików jedyny to chyba deni cler na 3go maja ale ogólnie nie narzekam;) no i wynajm mieszkań o wiele tańszy niż w innych większych miastach...znajdź np w Wa-wie pokój za 300 zł i kawalerkę za 500zł albo w innym mieście ;) ja w Rzeszowie tak od lat wynajmuję i zawsze potrafię znaleźć lokum w dobrych cenach;) póki co na własne mnie jeszcze nie stać ;) (chociaż i tak kupno nowego mieszkania pod kluch jest o 40% tańsze niż np w Kraku;) ) pozdrawiam a szczególnie tą osobę co by chciała wszystko za darmo..tak się nie da ;)

Gość sdfdffdssd
Floja>>> to niech twoja kuzynka jeszcze dupy z tej radosci szefowi da :o :o :o

Gość rzeszowianka aaa
media paliwo owszem a reszta to są bzdury ;) no chyba ,że chodzicie po galeriach Handlowych pana P. to się zgodzę ,że ubrania drogie ale żywność w życiu ;) taniej już tylko na Zamojszczyźnie( a w ciągu roku odwiedzam różne miejsca w kraju więc wiem) no jak mi ktoś np powie ,że taki Łańcut albo Jarosław jest drogi to chyba Podkarpacie znają tylko nazwy

Bo takich trzeba mordowac, wtedy problemy znikna.

Gość Floja
jak ona chce tam zapieprzać to jej sprawa ja bym nie chciała ludzie nie chcą robić na zlecenie albo w sprzedaży albo jako akwizycja , ona to wybrała bo jest umowa, wynagrodzenie wypłacają , jest ubezpieczona, nie oszukują itp bierze pod uwage inne wzg i już

rozwalaja mnie takie teksty sdfdffdssd u mnie w miescie to norma najlepsze sa wymagania : wyższe, znajomosc 3 jzykow, doswiadczenie a wynagrodzenie 970 na reke bo w każdym chyba urzędzie pracy wieszają takie oferty no ale co zrobić jak najniższa średnia krajowa na rękę wynosi jakieś 800zł (o ile się nie mylę) i pracodawcy nie mają obowiązku płacić więcej, to tak to wtedy wygląda :( ale to jest Polska właśnie

Gość Floja
każdy ma jakąś swoją filozofię, moja kuzynka zapieprza przy produkcji śmierdzącej ale ma stałą pensję, opłaty to ją zadowala i jej to pasuje ona nie chce stać w sklepie za jakieś 300 zł + procent od utargu tu robi i wie że bedzie mieć zapłacone, namęczy sie fizycznie ale czuje sie pewnie i dobrze co ja moge poradzić , jej mąż też pracuje i zarabia a ona lubi swoją pracę choć za 1000 zł...takie realia w tym kraju :-o

Gość Floja
a co taki pracodawca może jak ma swoją firmę albo sklep ? ile chciałybyście od niego dostać ? 3 tys ? :-O on od umowy o prace musi odprowadzać haracz do ZUS za pracownika, tak w tym kraju traktują ludzi zakładających własną firmę.Trzeba ich zrozumieć i mieć pretensje do tych na górze którzy tak prawo układają , że właścicielowi sklepu za zatrudnienie sprzedawczyni na pełny etat ZUS każe płacić osobno od pensji 800 zł. Paranoja dlatego wymyślają jakieś 1/2 etatu , 1/4 itp taki pierdolnięty kraj niestety

niestety Floja chociaż to bardzo przykre :( w tym kraju sie nie szanuje uczciwych i pracowitych a wykształconych tym bardziej :( to moje odczucia akurat :( Ja słyszałam o takim przypadku ,że koleś po 2ch magistrach w biedronce pracuje i miasto Rzeszów(jeśli dyrektor to pół biedy a wątpię w to raczej)

ZUS pobiera wysoki haracz ale nie masz gwarancji ,że emeryturę powyżej 400zł dostaniesz :( a dlaczego tak jest? bo ZUS jest zadłużony to raz a dwa te składki idą na bieżące wypłaty emerytur :( tak jak za komuny