Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inggga

obrączki

Polecane posty

Gość ewqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
są śliczne ;)

Gość inggga
dziękuje mi się bardzo podobają, siostra mówi mi że są za zdobne

Dla mnie to już nie obrączka a pierścionek. Nie podobają mi się.

Gość uwazam ze twoja siostra to
dla mnie tez wygladaja jak pierscionek a nie obraczka. mi podobaja sie gladkie obraczki, ew w 2 kolorach ale bez zadnych oczek itp bo wtedy nie roznia sie od pierscionka :P

Gość Cheryll
Te obraczki sa naprawde bardzo ladne. Wspanialy zestaw dla kobiety z diamencikami i gladka dla faceta a przy okazji sam "fason" obraczek jest super. Nie sluchaj tych co Ci mowia ze za bogate - pewnie z zazdrosci. A poza tym to Tobie maja sie podobac, jedna z nich zostanie na Twoim palcu na dlugo!

Gość lokatka
bardzo ladne :)

Gość sammer
Są bardzo ładne :)

Gość materialistka23
ja zamówiłam srebrne bo szkoda kasy na złoto

Gość Max z Pułtuska
Te obraczki wyglądaja jak tuleje od drążka kierowniczego z mojego Forda Fiesta rocznik 1996 niczym sie od nich nie różnia

Gość do materialistka
daj spokój z tymi marnymi prowokacjami!!!! To po co bierzesz slub? Przecierz to tyle kosztuje!!!!

Gość garfieldowa
Jestem ciekawa, dlaczego jak ktoś napisze, że mu się coś nie podoba, to od razu odzywają się głosy, że to z zazdrości :-D Ludzie, ogarnijcie się. To, że ktoś ma inny gust, znaczy, że zazdrości??? :-o Dla mnie też są zbyt bogate, po prostu dlatego, że prawie nie nosze biżuterii, wszelkie oczka, kamyczki, ozdóbki nie pasują do mnie. Ja bym takiej nie chciała, ale to państwu młodym mają się podobać.

Gość MARYSIAAAA3
mam taka sama na jajach :)

Gość proponuje cos takiego
zgadzam sie z garfieldowa jak mi sie cos nie podoba to mowie, co nie znaczy ze zazdroszcze. moim zdaniem obraczka powinna przypominac obraczke a nie pierscionek, a obraczki z oczkami wygladaja jak pierscionki, zwlaszcza z tak duza iloscia oczek

ja noszę pierścionki,lubię z kamieniami ale osobiście obstaję przy obrączce klasycznej.i napewno nie zazdroszczę autorce ;) bo generalnie nie ma czego-bo każdy ma swój gust.to chyba młodym ma się podobać i to oni będą obrączki nosić a nie ludzie z forum?no ale jak ktoś napisze że dana rzecz mu się NIE podoba to inni wypisują takjie bzdury typu ''pisze że jej sięnie podoba bo ci zazdrości!'' trochę się ogarnijcie-dla każdego coś innego...

ja tam na ogól lubię wszystko co się świeci:) ale jeśli chodzi o obrączki to bardziej mi się podobają klasyczne i żeby obydwie były takie same, ale nie mówię też że nie są ładne:)

Gość Martynnaa24
MM JE!!!!!!!!!!!! ( jedyna r oznica że moje mają dwa kolory, złoto tradycyjne i białe) Mój ślub za 3 tyg a my kilka tyg temu otrzymaliśmy je, również martwiłam si czy nie będa za bogate aler nie są, kamyczki są maleńkie i nie naciapane, polecam są piękna