Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola288

Diane 35 a inny lek. Pomocy:(

Polecane posty

Gość Ola288

Mam pytanie, ponieważ nie wiem czy moge stosować Diane 35 z Verospironem (zapisano mi je po to aby nie zatrzymywała mi sie woda w organizmie) boje sie, ze bedzie obniżał antykoncepcyjność Diane35?? :( a nie chce zaliczyć wpadki :(

Gość trzeba było zapytać lekarza
gdy Ci przepisywal. Swoją drogą tabletki powodują zatrzymywanie wody, one sa przyczyną. Przeczytaj obie ulotki, w nich na pewno będzie informacja jesli działanie anty ma zostac osłabione. Gdy okaże się że wszystko ok nie bierz lepiej ich jednocześnie tylko np jedna rana, druga wieczór

Gość Ola288
nie zapytałam lekarza, bo ja głównie je biore w celach leczniczych, ale skoro juz je własn biore to będą mi służyć takze jako zabezpieczenie, ale narazie boje sie nimi zabezpieczać, bo nie wiem właśnie czy te drugie nie osłabią tych anty.

Gość a ten verospiron to na co
masz , jakis jest powód zatrzymania wody?

jesli lekarz Ci wypisał oba rodzaje tabletek to chyba świadomie, nie?... a nie po to żeby jedne znosiły działanie drugich?... :/ nie działają ze sobą. zresztą sprawdz sobie w ulotkach.

Gość Ola288
No Diane35 zatrzymuje wodę w organizmie:(

Gość a musisz brac to na
zatrzymanie wody? ja brałam diane , przez pierwszy miesiąc tej wody sporo się zatrzymywało , ale potem juz ok przepisał Ci je ten sam lekarz ?