Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilka pytań mam

połóg i okres po połogu

Polecane posty

Gość kilka pytań mam

Mam do Was pytanie, jak długo trwał u Was połóg? A dokładnie jak długo trwało to pierwsze najmocniejsze krwawienie i jak to się później zmieniało z czasem. I drugie pytanie czy okes macie taki sam jak przed ciąża? Tzn. Tyle samo dni, taka sama bolesność i wielkość krwawienia? Z góry dzięki za odpowiedź.

2 godziny po porodzie to byla dla mnie tragedia, lalo sie ze mnie tak, ze idac do toalety, zostawialam za soba czerwona struzke. Potem juz sie uspokoilo i spokojnie moglam zajac sie dzieckiem. Polog u mnie trwal 5 tygodni, po 11 tygodniach od porodu dostalam miesiaczke. Po porodzie teraz mam takie bolesne okresy, ze po scianach dalo by sie chodzic, a nie wspomne juz jak pare dni przed strasznie sie poce..... Moj gin mowil, ze naleze do nielicznych, ktorzy maja tak po porodzie, zazwyczaj jest odwrotnie i miesiaczki podobno sa mnbiej bolesne.... ja mialam pecha:(

Gość nooo to cooooo
u mnie pierwszy dzien i noc była tragiczna,miałam CC a potem to juz z górki

Gość kilka pytań mam
No ja właśnie przed ciążą miałam strasznie obfite i bolesne miesiączki, gin liczy, a ja jeszcze bardziej, że po może jakoś to się unormuje ale się okażę..

Gość jjhfhjj
Pierwsze dni po porodzie to była prawdziwa powódź. Jeszcze jak wychodziłam ze szpitala na 3 dzień to była tragedia bo podkłady porodowe przeciekały. Przed wyjazdem do domu założyłam nowy, podróż trwała jakieś 15 minut a jak wysiadałam to miałam załatwione już spodnie i nawet siedzenie w samochodzie :o Póxniej tego było trochę mniej ale nadal według położnej która mnie odwiedzała po porodzie w domu, taka ilość wydzielin to baaardzo dużo. Ale połóg u mnie skończył się po niecałych 3 tygodniach. Okres pojawił się miesiąc po porodzie, tak mniej więcej regularny ale bardzo obfity i trwający po 7-9 dni. Teraz biorę tabletki i jest znacznie lepiej.

Gość jjhfhjj
Okres pojawił się miesiąc po połogu - tak miało być.

Gość moze jeszcze ktos sie wypowie

Gość jibhfhbfhhf
U mnie najgorzej ciekło przez pierwsze 5 dni, potem to już tak ja okres - do zniesienia:)