Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja z mozambik

co kupic na pierwsza rocznice bycia razem?

Polecane posty

Tak pytanie do pań ;) co byście chciały od chłopaka na pierwsza rocznicę bycia razem, jako para:) czekam na propozycje;)

Gość sdfsdfsd
ja dostalam pierścionek zaręczynowy dokladnie w 1 rocznicę :) totalna niespodzianka :) oczywiscie powiedzialam tak :)

miło:) ale ja zareczyny planuje na koniec czerwca;) a rocznice mamy 6 ;) chciałbym aby czerwiec był dla niej magiczny:) główny prezent na rocznice już mam, ale chciałbym posłuchac rad pań - może coś bym jeszcze dorzucił:D

A misisz coś kupować ? Dla mnie największą wartością mają czyny, a prezenty, choć kuszą, tak naprawdę nic nie znaczą. 🖐️

ja nie lubię takich gadżetów wole jakies nie zaplanowane wycieczki, pikniki cos gdzies razem zwiedzic a prezenty hm... postawie na szafce i co > ? kurz sie zbiera a wspomnienia tylko nasze

Gość mekolaca
trumne

o kurcze! tez jestem z moim prawie rok ( 6 czerwca rocznica) :) mysle nad tym, zeby zorganizowac jakas mila, romantyczna kolacje w restauracji... a w prezencie dam mu prawdopodobnie jakis gadzet elektorniczny... nie wiem jeszcze dokladnie jaki :) pozdrawiam Pana z mozambiku ;)

no dobrze dobrze;) ale prezent to pamiątka:) wycieczka ciekawy pomysł moze coś zorganizuje i wtedy wręczę prezent:D

Gość ddferv
po roku bycia razem zareczyny? niezle.

ja na główny prezent kupiłem biżuterią - bo ma wybranka lubi takie cuda;) tylko pewnie się nie spodoba bo mamy rózne gusta w tej sprawie:P:P ale się zastanawiam co by tu jeszcze wykombinować;) pierścionek zaręczynowy nie ma bata wybierze sobie sama:P:P:P:P

ddfrev - mi tyle wystarczy zwłaszcza że czuje że znalazłem tą jedyną;) zresztą czas nie ma tu nic do rzeczy znam ludzi co byli 7 lat ze sobą i dupa im z tego wyszłą:P:P

a co w tym dziwnego, że po roku zareczyny? ja znam kilka par, ktore zareczyly sie wlasnie po roku bycia razem i sa to najszczesliwsze pary jakie znam. ja tez nie mialabym nic przeciwko zareczynom, ale wiem, ze moj M. do zeniaczki sie raczej nie spieszy. Uwazam zreszta, ze na wszystko przyjdzie pora :) Na razie jestem przeszczesliwa, kazdego dnia kocham go bardziej i wiem, ze ja jemu tez daje duzo szczescia :)

prezent pamiątka owszem jeśli lubi gadżety ;) co w tym szokującego że po roku zaręczyny ja sie wcześniej zaręczyłam bo po 10 msc a ślub po 1,5 roku bycia razem

madeline ma racje - na każdego przychodzi pora;) I wcale szczęscie zwiazku nie zależy od czasu bycia razem;) tylko od podejscia obu stron do siebie:)

a ja zrobiłąm nietypowy prezent:) kupiłam sobie mega sexi koszulkę przeswitującą i czarne pończochy uuuu był zachwycony :P:P

Love Me byłą taka koncepcja i u mnie - ale takie coś pozostawiem jej:) heheh moze mnie tez czyms takim zaskoczy tak jak ostatnio;);) oj było miło:)

Gość ddferv
jasne, z enie zalezy, ale wiem, jak po roku zwiazku ludzie maja jeszcze mylne zdanie o sobie.

Gość kfjiogldfg
jakaś wycieczka- nie rzym itd piknik czy coś:) niespodzianka ja dostalam bransoletke na 1 rocznice blee :P

No włąsnie taka wcieczka to dobry pomysł:) hmmm tylko aby pogoda dopisała:) a brazoletka hmm fajny pomysła - faceci mają juz takie myślenie:P ja na gwiazdke kupiłem jej zegarek - i teraz lezy ładnie w pudełku:P:P:P:P

ddfrev - tak na prawdę to drugiego człowieka nigdy do końca nie poznasz, nawet po 20 latach bycia razem moze Cię czymś zupełnie z innej beczki zaskoczyć, zwłaszcza kobiety:P

Gość jak dla mnie to
Zdecydowanie do prezentu kolacja przy świcach/piknik. Niby takie oklepane, ale każdy chce to przeżyć.

hmmm ok:) chyba tez postawię an tą wycieczkę:):) dzieki za pomoc ale musze lecieć - luba kończy seminarium i musze do domku ją odwieść

Gość ddferv
no ja mam inne zdanie na ten temat, ale zycze powodzenia oczywiscie;)

Gość
łańcuszek z wisiorkiem perfumy bukiet kwiatów najwaznijsza jest pamięc

Gość Sandra :)
wiem ze ten post powstal juz kilka miesiecy temu ale ja obchodze swoja 1 rocznice 30 wrzesnia. Wymyslismy z moim chlopakiem ze na rocznice kupimy sobie obraczki. Chce zeby to byl symbol tego czasu jaki juz spedzilismy razem. Oczywiscie jeszcze gdzies napewno pojdziemy...Wiem ze moze niektorzy z was moga sadzic ze to nie jest zbyt fajny pomysl zeby kupowac obraczki ale wg mnie kupownaie jakis 'pierdolek' jest zupelnie bezsensy, bo one pozniej tylko leza na szafkach;/ Mam nadzieje ze bd to wspanialy dzien... Co sadzicie o tym pomysle.??

Gość Kinga512
Ja na przykład dostałam w rocznicę chodzenia ze soba zegarek marki Jordan Kerr, z wygrawerowaną z tyłu datą <3 już teraz upływ czasu nei jest taki dołujący <3

Gość gość
Podobno zegarkow nie powinno sie dawac .