Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilasia

krótki sex

Polecane posty

Gość kilasia

Jestem po ślubie już 5 lat i nienawidzę sksu a raczej jej namiastki z mężem. Wszystko trwa góra 2 minuty, on jest zadowolony a ja wściekła. Tak mnie to wkurza że ostatnio unikam zbliżeń, co wkurza mojego męża. A ja wole wcale się nie kochać niż tak, a mąż straszy mnie skokiem w bok... Co mam zrobić, rozmowa nic nie da bo jak coś kiedyś napomykałam to się obraził że niby mało męski jest

nazwij rzeczy po imieniu seksu nie będzie bo Ciebie nie zadowala i tyle to powinno mu dać do myślenia

Gość karolinka22222222222222
powiedz mu ze smutną minką np. że nie pieści twoich piersi, a ty baaardzo to lubisz. moze to by pomogło trochę...

on szybko konczy bo przerwy miedzy sexem sa dlugie, sprobuj tak kochac sie z nim pare razy dziennie, zobaczysz ze konca nie bedzie ....;)

Gość Carolina333
Poczytaj, podsuń Mu, z pewnościąprzyda się: http://tnijurl.com/aee26b6a48fa/ naprawdę fajne rady....sprawdź spisy treści.......

Gość zygi zyga
oczy nocy ma rację

Czasem taki szybki numerek jest fajny, w jakims interesującym miejscu na stojąco od tyłu jest bardzo podniecający i nawet taki dwuminutowy może mnie doprowadzić do orgazmu:) A czy Twój mąż nie może dokończyć ustami tego co zaczął? Tak żebyś Ty też miała z tego przyjemność? A jeśli wolisz czuć coś w sobie, kupcie sobie wibrator, tak żeby on kiedy skończy mógł dokończyć nim i ustami, napewno też będzie Ci przyjemnie:) Wogóle kobiecym błędem jest udawanie orgazmu, ja nigdy nie udawałam i mój chłopak wie, że nie może mnie zostawić niezaspokojonej;D

Gość _Misiek_
Rozmawiaj z nim o tym ale na spokojnie bez emocji. Unikanie zbliżeń to największy błąd jaki może być bo z czasem oboje zaczniecie skakać w bok, a przecież nie o to chodzi w waszym związku. Jeśli sex twa 2 minuty, to absolutnie nie można skończyć na tym. Po kwadransie przerwy polecam ponowne zbliżenie. Będzie trwało znacznie dłużej i jestem tego całkowicie pewny. A jak będzie miło to i potem jeszcze jedno. Z czasem to pierwsze będzie na tyle długie że będziesz zadowolona z seksu. Pozostaje mi życzyć tobie aby wasz sex trwał na tyle długo abyś miała w jednym zbliżeniu wielokrotny orgazm.