Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dobra Duszyczka

PRZEDSZKOLE - jak ubrać dziecko???

Polecane posty

aaa no tak. z tym ze farbki da się czasem sprać a tą żywność bez konserwantów i sztucznych dodatków ze słoiczka rzadko się udaje- przynajmniej mnie nie i znajomym też nie :)

I taki ciuszek też jest poprostu do wyrzucenia, ale nie oszukując się no taką jedną bluzkę dziecko założy z 3-4 razy i już wyrasta ;)

U nas już tyle ubrań poszło do śmieci, że głowa mała. Ostatnim razem syn postanowił sobie pokolorować białe rękawki ze sweterka. Zieloną kredką świecową. I co? Do kosza. Teraz jak się ciepło zrobiło, to oczami wyobraźni widzę te spodnie umazane w kolanach i na pupie z trawy :P Powiem szczerze, że gdybym miała ubierać go w firmówki, to finansowo chyba bym nie wyrabiała. Ubrania niszczą się w tempie błyskawicznym. Nie wiem jak to jest z dziewczynkami, bo one chyba nie szaleją i nie rozrabiają tak jak chłopcy, więc może i ciuchy są w dobrym stanie.

maluszek tak. Przedszkolak już tak zastraszająco szybko nie rośnie. Jak ma dziecko 40 bluzek to jedną założy 2-3 razy. Ja mojej zrobiłam "ostrożne" zakupy bo ostatnio powyrastała i teraz ma kilka podkoszulków a nie kilkadziesiąt jak "w poprzednich rozmiarach" więc myślę że je znosi. Małe rzeczy są takie cudne ze czasem trudno się oprzeć i czegoś nie kupić ale potem efekt taki że niektóre ciuchy nawet nie użyte się znajduje w szafie i są już za ciasne :(

Dokładnie. Dzieci w wieku przedszkolnym już tak szybko nie rosną, więc ubrania można założyć więcej niż 3 lub 4 razy.

Natalie marzenia. :D:D Właśnie się zastanawiam co mnie podkusiło żeby kupić białe sandałki- raz założyła i są zielone... Ciuchy upaćkane w szminkach lakierach i błyszczykach- młoda twardo maluje lalki i twierdzi ze będzie "panią od makijażów" Jak idą do piachu, malują flamastrami albo kredkami to niezależnie od płci są cali do przebrania. Już ie wspomnę o pomaganiu tatusiowi w naprawie samochodu, albo malowaniu czegoś. Wtedy to już nawet nie piorę. Zabawy z psami i kotami- nie dość ze plamy to jeszcze dziury. Dobrze ze jakiś mądry człowiek wymyślił ciucholandy :D:D:D

Kornelkowa -> To masz małą łobuziarę w domu :D Ale wiadomo dzieci są różne. Ja to napisałam biorąc pod uwagę grupę mojego syna. Te dziewczynki tam są takie spokojne i zawsze czyściutkie, jakby dopiero co przyszły. Jest jedna dziewczynka z opisu chyba podobna do Twojej córy. I ona właśnie taka ciekawa - po wyjściu z przedszkola wygląda tak jak większość chłopców :D Czyli brudna, upaćkana i często spocona bieganiem :)

Gość u nas obowiazkowo
i nie kupuj spodni regulowanych w pasie gumką + guziczek- 5-10-15 takie produkuje np -w przedszkolu czesto ta gumka ucieka a panie nie potrafia wciągnąć (bądź nie chcą) dresiki i wygodne bluzy i ok

Gość u nas obowiazkowo
w szafce rzeczy na przebrania-majtki koszulka spodnie rajtuzki i koniecznie chusteczki higieniczne

To moja jest z tych co mają dużo ciuszków bo mamusia nie potrafi się uprzeć i ma bluzeczkę na 2-3 lub 3-4 razy ;)

Gość Ja nie widze tu ciazy
Taaak chyba jej facet, ktorego naciagnela na dzieciaka :o Nie ma to jak wydawac nie swoje pieniadze, ale na kafe strugac nie wiadomo kogo :o

Gość Jasiowamama
www.kidsline.pl oferuje modne, niepowtarzalne i wygodne ubranka dla dzieci od rozmiaru 92 do 140. To przedział wiekowy, w którym z malucha noszącego niekiedy jeszcze pajace czy śpiochy, Twoje dziecko zaczyna nosić "dorosłe" ubranka. Dlatego znajdziesz tutaj wszystko, co potrzebne smykowi do wygodnego spania, do przedszkola lub na świąteczny obiad u cioci czy wycieczkę do lasu. Jednym słowem od bielizny przez dresy do wyjściowych kreacji a wszystko to w atrakcyjnej cenie.

Gość leticia666
bardzo fajne bluzeczki dla przedszkolaków można kupić na http://ancymonki.pl/. Super jakość za rozsądne pieniądze, do tego ciuszki projektują dzieci, one dobierają materiały, kolory, to w czym czują się najlepiej :)

Gość gość
do przedszkola najważniejsze żeby ubrać dziecko wygodnie. Ja lubię synkowi zakłądać kolorowe koszulki i spodnie np. dresowe. Lubić dzieci ubrane kolorowo a nie jak małych dorosłych. Dzicko musi mieć swobodę i wygodę.

Gość PaulinkaGomik
Myślę, że tutaj wiele ciekawych ubranek dla swoich dzieciaków znajdziesz w https://ubierajdziecko.pl gdzie są bardzo dobre ceny w porównaniu do cen z galerii. Już kilka razy zamawiałem u nich ubranka i jestem mile zaskoczona. Sama przekonaj się jak bardzo się to opłaca ;)