Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furgonetka

do dziwczyn kochjących ex ...

Polecane posty

napisała z internetu:/ ciekawe czy dojdzie...ech moglam od siostry napisać, ostatnio kolżenace nie przyszedł sms

Gość luiza sop
jak dla mnie jesteś chora psychicznie autorko i czas na leczenie. ten stan ci się pogłębi. to co piszesz jest tak infantylne, ze aż śmieszne. nie znam faceta, ktory traktowal by byłą poważnie. ma cię do dupcenia, to wszystko, a ty myślisz, że on cię kocha. debilizm! :P

nie ma mnie do dupczenia, bo się nie bzykamy....więc nie pisz głupio tak jakbym była tą osttanią naiwną. pomarzyć każdy morze, tym bardziej że mam ku temu podstawy

Kochana zostaw to co było i nie wracaj szukaj nowego daj sobie szansę na związek były to były jak by chciał wrócić do ciebie to by wrócił albo robił wszystko żebyś się go spytała czy nie chce spróbować ponownie.Kawa na ławę spotkajcie się i się go spytaj jak powie nie to koniec nie będzie go i tyle. Trudne wiem wiem ja to przezywam 2 raz z byłym po raz pierwszy wytrzymał 1,5 miesiące skruszony wrócił i został na aż 5 miesięcy4 misiace spotykałam się z kimś ledwie zaczęło się psuć i co zerwał sama jestem jest mi zle ale przyjaciółka poco ja się użalam nad sobą pomaga mi to jakoś nieeee tobie też tak radzę

no właśnie ja nie potrafię tak prosto z mostu..:/ wczoraj się włąśnie znim widziałam. to powiedział ze się zminiłam, i widać że się zawstydził, bo cos tam bąknął , ze wyładniałam....( wkońcu rok mnie nie widział) kiedyś tak mi się wydawało, ze pisał wszystko tylko po to żebym sie go xzapytała..a teraz?? gadaliśmy raczej jak zanjomi, bez napięcia, choć czuć było , że się lubimy

najlepsze jest to, że ja wyprowadzam się, teraz dzieli nas 100 km a niedługo bedzie to 400:/, w sumie rzadna różnica skoro się nie widzimy...ale samam świadomość... ucieczka w nowe żcyie, nowa szkoła nowa praca, nowi znajomi....