Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwyklazakupoholiczka

Pożar w Bonarce

Polecane posty

Hej! Jest ktoś z Krakowa? Byliście w bonarce dzisiaj?? ja doświadczyłam niestety alarmu przeciwpożarowego i nie wiem tak naprawdę co się stało. Zabronili używać schodów i samochodów!! i tak wszyscy popędzili na parking.. masakra jakaś..było to ok 20. :/ wszędzie policja i straż.. myślicie ze to naprawdę?

Tez byłam. Widzialam tylko mnóstwo policji. Na szczescie juz wychodzilam gdy ogłosili alarm. W ten pożar to troche powatpiewam,moze to byl alarm bombowy,bo strazy bylo tam na lekarstwo a policji w pizdu.

Gość zielona gaskooaa
mysle, ze tak. wspolczuje.. nie chcialabym sie tam znalezc. wszyscy by mnie startowali. a czemu niby schodow zabronili uzywac? to co ludzie mieli przez barierki skakac???

bombowy? no mozliwe. na szczescie zdazylam zabrac samochod :D no wlasnie nie rozumiem z tymi schodami..

a myslicie, ze bedzie jutro otwarte?? bo musze sukienke kupic na wesele :)

nie pozwolili ruchomych schodów używac a nie zwykłych.Wind tez zabrolnili. Jakos nie widzialam by ludzie spieszyli sie do wyjscia. Oczywiscie kazdy polecial po auto:O Przez te fałszywe alarmy,ludzie juz nie wierza,ze bomba moze wybuchnac i maja to w dupie. Widzialam jak cala rodzinka nadal sobie spacerowala.Bombe maja w dupie. Kiedys zdarzy sie prawdziwe nieszczescie:O

zgadzam sie z toba w 100%. ludzie tak naprawde albo smiali sie lub niedowierzali, ale nikt nie bral tego na powaznie..

Zwyklazakupoholiczka ja tez szukalam kiecki na wesele,ale juz mi sie łazic nie chcialo. Daj znac jutro czy kupilas i w jakim sklpeie,bo ja tez musze!! Rok temu kupilam sliczny gorset ze spódnicą w Solarze,dzis tam bylo,ale nic weselnego nie maja:P

ja juz wypatrzylam w vissavi sliczne maja naprawde :) a i w aggi :D

Gość Piszesz w Google tak
aniimka,patrzyłaś na datę?Ten temat jest z końca maja zeszłego roku.:O

Gość wiesz co ?
u mnie w mieście ogólnie było identycznie dwa tyg temu w CH i okazało sie,ze niby jakaś bomba,ktos se jaja robił .

Gość Wiktoria ;-)
W tedy właśnie wracałam z krakowa. Masakra! wszędzie policja karetki itp. w samochodzie u ojca jest cb-radio i byłam na bierząco. ale jaja były :-) takie były komentarze: - Pewnie kaczyński na zakupy przyjechał (śmiech) - ja tam nie wiem, ale saperzy chodzą z naładowaną bronią to pewnie Justin Bieber. (śmiech) - ty nie strasz mnie człowieku! jak to on to żałuję że ja wiatrówki nie mam przy sobie! (śmiech) No tak to wyglądało. A miałam tam na zakupy jechać! ale były plusy, bo potem jak się skończyło to poszłam na film na sale vip byłam sama. zaj***ste fotele. ^^

Gość gość
Jest to zagrozenie dla ludzi. Innym zagrozeniem sa menele i cpuny urzedujacy w Bonarce w Krakowie. W Auchan w Bonarce w Krakowie menele i cpuny laza za klientami, mlode dziewczyny cos proponuja klientom. Ja uslyszalam od mlodej nacpanej ze mnie nie wezma. Na pietrze w Bonarce w Krakowie natomiast zauwazylam mloda dziewczyne ktora mowila ze klienci maja tyle sily, mloda nacpana. Ochrona powinna wyprowadzac te cpuny i meneli ze sklepu gdyz stanowia zagrozenie dla ludzi.