Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobry cel w pasie mniej :)

Odkurzacz działa CUDA w kwestii CELLULITU!!!!

Polecane posty

Dziewczyny , od dwóch tygodni zastanawiałam się nad jakimiś zabiegami na Cellu ale z kasą nijako , aż zobaczyłam w Dzien Dobry TVN materiał o odkurzaczu i Cellulicie !!! to jest rewelacja , sama od tygodnia stosuje ubieram getry cienke albo rajstopy i jazda!!! Dla wytrwałych na gołe ciało wysmarowane oliwką :) Skóra dużo lepsza , jędrna i cellu znika!!!! Podstawa odkurzacz musi mieć dobry ciąg!!! Żadna ściema... Po prostu działa :) Działamy?

Gość ja sam
ile wypiłaś?

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Całkiem możliwe i ciekawe !!!!!Muszę wypróbować !!!!

Jest masa próżniowych cudów do tego zabiegu kosztującuch mase kasy ( tez za 30zł na Allegro nie działają) Jeden zabieg w salonie SPA to 150 zł po co jak ma sie to samo w domu!!!! ps nie piłam nic mimo ,że imieniny dzisiaj mam :)

do ja sam.. wlasnie moze dlatego sam , ze sięz kobiet nabija ? hm?

Po pierwszych zabiegach z deka są siniaki ale to samo jest po salonie kosmetycznym :) wiec da sie zniesc..

miałam isc na zabiegi bo sama meczyc sie ta mala banieczka mi sie odechciewa... No i jak dzialanie podobne a odkurzacz bardziej zasysa to po co?

Gość patka amtak
był taki temat ,ale podobno co niektóre miały siniaki i ta metoda nie jest polecana osobom z pękającymi naczynkami Komus popekały

kobiety powinny swoje zabiegi ulepszajace robic same w zaciszu , po pozniej facet na piwie opowiada a masowalem swojej ance dupe bo nie chce miec cellulitu , a pozniej sie dziwic , ze faceci odchodza..musi byc troche tajemniczosci takt z odkurzaczem to ciezkie :P ja mam super faceta :) wole jak masuje mi kark..niz uda w kwesti zapobiegania cellu.. Nawet przy bankach naczynka moga popekac

ja tam cellulitu nie mam tylko tak dla ujędrnienia raz na jakiś czas te bańki biorę a mój lubi mi wszystko masować:) i też nie mam obaw że będzie gadał po pijaku kolegom bo nie pije:) a poza tym ja mam więcej rzeczy do powiedzenia na niego tak w razie w:)

heheheh :) no to fajnie :d dzięki za linka :) poczytałam sobie wiem , ze Ameryki nie odkryłam bo pamietam juz ten motyw z niby odkurzaczem w rozmowach w TOKU z dwa lata temu po ciazy byly kobiety i o tym byl program :) Fajne te banki nie bola ? znalazlam zabiegi za 14 zł jeden warto isc?

:) chyba sprobuję i nie będę się narażać z tym odkurzaczem jeszcze popsuję :P a ile takie bańki?

mam taką niebieską a przykładasz ją do skóry zgniatasz, puszczasz i zasysa się:) tylko trzeba się posmarować jakąś oliwką czy czymś w ten deseń żeby się ślizgała po ciele a czy takie coś działa to nie wiem bo mnie sama bańka zadowala ale sądząc po tym ile osób to kupuję to możliwe że coś w tym jest:)

jedynie co do tego urządzenia mam zastrzeżenie to takie że wątpię żeby za taką cenę długo posłużyło ale wyjątki się zdarzają nawet w "made in china":)

chyba kupie banki chinskie nawet jak beda lezec jak milion innych wynalazkow ;p to sie przydadza leczniczo :) dzieki wielkie :P Zaraz kupie te banki ale najpierw pojde na zabieg i zobacze jak mnie ta babka wymasuje :p