Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękny Ogród.*

Sąsiedni dom kupiła para gejów, nie umiem się przełamać

Polecane posty

Gość szooguun
ja tam nawet reki nie podałbym pedałowi, bo przecież'' nie wiadomo gdzie ta ręka była wczęsniej'' :O 🖐️

chyba skonsultuję się z moim ex " skontaktuj sie lepiej z lekarzem rodzinnym moze da ci skierowanie do psychologa ;) wtedy pogadasz z nim o swoim problemie rzeczowo i na temat ;)

Gość Piękny Ogród.*
:O idę zaraz do konia, może ktoś będzie to zapytam jak im się mieszka w naszej pięknej okolicy 🖐️

Gość do szogun
twoja reka za to byla na twoim capiącym choooju, wiec reki ci nie podam :-p :-p :-p regres- szacunek..! ;-)

Gość takihoojjjjj
a moze oni satez bi i moze skorzystasz jeszcze od nich.wekendowy grill zapoznawczy z sasiadami i jazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,bara bara bara riki tiki tak....

Regres ty j**ana cioto. Piszesz że jesteś prawiczkiem bez dziewczyny, tylko czego nie mówisz że cie pedały walą w d**ę ?" coś ci sie p o j e b a ł o :D i to zdrowo :!!!

W ogóle nie używajcie w Polsce amerykańskiego słowa "gej" określającego homoseksualistę. W Polsce obowiązują dwa słowa :"pedał" albo "ciota"" wyrażanie poglądów pełną gębą :D i ta artykulacja .... :D szacun ziom

Gość dobrze że nie para muzułmanów
z gejami idzie się dogadać, a oni by cię zamordowali by pójść do raju....

Co za debil się podemnie podszywa. Pewnie ta ciota Regres no co ty :) to na bank jest feministki to pojeby niedobra ;)

Gość dobrze że nie para muzułmanów
to już byś nie żył, głupku

Gość teoretycznie nie mam
nic do gejów mogliby być moimi sąsiadami jak najbardziej ale tez nie wiem jak bym sie zachowała bo nie byłam w takiej sytuacji, miałam znajome lesbijki i spoko choć na początku byłam zdziwiona bo myślałam ze są hetero jak ja a tak po za tym to ich sprawa ich życie ich uczucia