Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękny Ogród.*

Sąsiedni dom kupiła para gejów, nie umiem się przełamać

Polecane posty

Gość Piękny Ogród.*

mówimy sobie dzień dobry, ale tak poza tym nie zamieniliśmy słowa. Z pozostałymi sąsiadami się odwiedzamy, rozmawiamy... Nie mam nic do gejów, ale tak jakoś nie umiem

Gość Piękny Ogród.*
szkoda, że nikt nie chce nic napisać:( może ktoś był w takiej sytuacji?

Gość gggggggaaaaaa
grasz w barwach szczescia :D

Gość Piękny Ogród.*
o matko! wszystko dla was jest prowokacją:O tu naprawdę nie można problematycznych tematów poruszać:O

Gość Piękny Ogród.*
tak się składa, że to prawda - jestem w miejscowości podpoznańskiej (przepraszam sąsiadów jeśli domyślą się, że to o nich) a może nawet lepiej, ponieważ znając mój problem sami odważą się nawiązać relacje:) To ja wczoraj byłam przy koniu z córeczką i mówiliśmy sobie dzień dobry, tak a propo - piękny dom:) to dla sąsiadów :)

Nie mam nic do gejów, ale tak jakoś nie umiem" czego nie umiesz?

Gość Piękny Ogród.*
jestem otwartą osobą z wszystkimi rozmawiam, przyjaźnie się a w tym wypadku dzień dobry i nic więcej. Poza tym nie wiem co mówić córce, że dwóch panów mieszka razem, że to koledzy, czy powiedzieć jej że niektórzy łączą się w pary będąc tej samej płci? córka ma 5 lat

Gość KOBIETOOOO
wyluzuj!!! czy my zawsze musimy byc wiesniakami-homofobami i zeby z nas sie smiali w europie??? mieszkam we wloszech i znam wielu gejow, zajebistych ludzi. wiele razy mi nawet pomogli. wy macie zryte lby kosciolem katolickim i wiocha lub blokowiskiem polskim, a to wszystko z zascianka jakiego lub biedy idzie!!! wstydz sie!!!!!

Gość Pedro de Sousa
jednym słowem zasmrodzili ci swoim zboczonym jestestem okolicę ... SZprzedaj dom nim cała okolica zacznie sie wyprzedawać z posiadłości.

córka ma 5 lat" rozmawiaj z córką o ptaszkach i roślinkach a nie o homoseksualizmie ... niektórzy nie dorośli by być rodzicami nie wiedząc o czym sie rozmawia z 5-letnim dzieckiem a namarginesie to marne prowo 0/10

Gość Piękny Ogród.*
nie mam nic do nich, nie wiem dlaczego na mnie najeżdżacie:O kiedyś tańczyłam i miałam w swoim środowisku gejów, to normalne. To dlatego pytam jak przełamać barierę i nawiązać kontakt, żeby nie było to sztuczne.

To dlatego pytam jak przełamać barierę i nawiązać kontakt" zmienić siebie i swoje podejscie do tych ludzi :)

Gość Piękny Ogród.*
do KOBIETOOOO sama pokazałaś/eś swoje wieśniactwo tym jak się do mnie odnosisz a z zachodem mam więcej wspólnego od ciebie bo od 35 lat:P

Regres teraz wiem dlaczego na kafe masz opinie pedała" nie tylko pedała , bo jeszcze sknery , chuja , jebanego leszcza cioty , i inne tego typu okreslenia które tak szczerze lataja mi jak jaja byka na corridzie :P

Gość Piękny Ogród.*
najważniejsze by nie wstydzić i nie bać się wyrażać swoich poglądów, jednocześnie nie obrażając innch. Do zachodu nam jeszcze bardzo daleko...:)

dla szczylów z pod pomaranczy okreslenie pedał jest do tego stopnia spowszechniałym okresleniem że w ferworze jadu pedałem potrafią nazwać nawet kobietę :P

Do zachodu nam jeszcze bardzo daleko" a i do wschodu nam też wiele brakuje ....

Gość tez mam za sasiadow gejow
wszyscy traktujemy sie normalnie,a co to niby za problem?moja corka wie tez,ze oni sa para i nie byl to dla niej bynajmniej szok,to tylko dorosli ludzie moga czuc w tej sytuacji zawstydzenie,nie mieszkam w pl,moze to ma znaczenie...

Gość Piękny Ogród.*
do wschodu też... racja, szczególnie jeśli chodzi o kulturę i szacunek do drugiego człowieka

"nie mam nic do gejów ale..." nie masz nic do gejów? :) gdybyś nie miała to nie pisałabyś tutaj o tym

Gość uiuiuy
a kto ci kaze z nimi rozmawiac? jak nie chcesz to nie rozmawiaj - proste i logiczne

no i debila pewnie też jak nie wiesz że słowem bliskoznacznym do słowa pedał jest słowo ciota" a ja myślałem że rower :D

Gość pomopilek
pedały są to oblesie straszne szczególnie na starość rzuca im sie zboczenie na pysk

Gość obiiektywny
wy jetescie po je bani, autorka może sobie myśleć co chce o gejach - nie o tym przeciez temat, wlasnie widac wasza 'tolerancje' - każdy ma prawo miec zdanie o homo jakie chce - co wam do tego?

Gość Piękny Ogród.*
:D o masakro :D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:

Masz rację. Ja wygłaszam swoje antypedalskie poglądy." jak na razie to nic nie wyraziłeś matole żadnego poglądu nie ujawniłeś :D Jedynie zaprezentowałeś swoją naturę szczeniaka który do wyrażania jakichkolwiek poglądów jeszcze nie dorósł :)

a tak poza tym czy musisz się z wszystkimi na osiedlu przyjaźnić? nie umiesz się z nimi zakumplować to trudno, może oni nie chcą i dlatego nie budują relacji? co robisz się na gwiazdę osiedla, która to dla wszystkich jest milusia i wszystkich zaprasza na kwkę? masz problem naprawdę poważny.. ze sobą

Gość Piękny Ogród.*
chyba skonsultuję się z moim ex w tej sprawie, akoro myślicie że to prowo. Właśnie widzę, że odsłonili mi wido (mają całą ścianę szkalną) idę ich podglądać:D

Gość her komendante
autorko wezwij ekipę "sprzątającą" a oni oczyszczą teren :classic_cool: