Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

greendoggie

Poznam dziewczynę spełniającą wymagania.......

Polecane posty

Są w sumie niewielkie...... - lekko powyżej 175 cm wzrostu, - długie włosy - najlepiej koloru rudego lub czarnego, - piękne duże wyraziste, kobiece oczy ( w przypadku rudych włosów kolor zielony wskazany ) , - lekko pofalowane - patrz wyżej, - bardzo kobiece rysy twarzy, - wymiary 90-60-90, - talia osy niezbędna, - delikatna gładka, milusia, łąbędzia szyja, - śliczne malutkie, kobiece uszy ( uwielbiam je całować ) - delikatne, zadbane, aksamitne, opalone ciało, - delikatne, śliczne, super zadbane kobiece dłonie o zgrabnych paluszkach - uwielbiam je całować , - malutkie, zgrabne i super zadbane stopy, - rozmiar maksymalnie 36, - lekko \"sukowaty\" wygląd i uśmiech, jednocześnie bardzo kobiecy i budzący szacunek - groźny... - wykształcona, - co najmniej 2 języki obce, - INTELIGENTNA!!!!!!!! --> najlepiej 10x bardziej ode mnie - tylko żeby mnie przy tym nie uważała za debila, - oczytana, - potrafiąca poprawnie się wyrażać i zachowywać w każdej sytuacji, - innymi słowy - nie robiąca trzody w towarzystwie - patrz pkt wyżej, - lekki bzik na punkcie perfum, torebek, butów i rękawiczek - uwielbiam je kupować jako prezenty, - umiejąca kobieco i z gracją poruszać się na obcasach - 8-12cm - umiejąca kokieteryjnie mrugać, - powinna umieć świetnie tańczyć - gustowny ruch wymagany ( nie może być zawodową tancerką - mam złe doświadczenia ) - przeszłość baletowa jak najbardziej wskazana, - wyczucie stylu i gustu - obowiązkowe, - duża fantazja jeśli chodzi o ubiór, styl i sposób noszenia się, - musi lubić otrzymywać dużą ilość wierszyków na jej temat - uwielbiam je pisać, - zainteresowania sztuką: malarstwo, rzeźba, muzyka, - generalnie zmysł do rzeczy pięknych, - musi mieć prawo jazdy kategorii B (czasem lubię popić), - musi kochać dzieci i małe psy, - kochająca, wrażliwa, delikatna, kobieca, - musi być pyskata - JAK KOBIETA! - musi mieć fochy - JAK 100% KOBIETA! - musi czasem być zmierzła - JAK 100% KOBIETA, - ABSOLUTNIE żadnych żeńskich lizusów i podlizywaczy ---> FUJ - pewna siebie!!!!!!!!! - w jak największym stopniu --> KONIECZNIE!!!!!!!!!!!!, - musi lubić niespodzianki!!!, - musi mieć poczucie humoru, - musi mieć dystans do samej siebie, - ze względu na to, iż uwielbiam robić kobietom prezenty w postaci najczęściej rękawiczek, pasków i czasem butów - musi lubić je zmieniać i je nosić, a jednocześnie gustownie i dyskretnie sugerować mi co się jej podoba, a co nie (w praktyce około 10% prezentów nie trafiam ), - konieczny lekki pociąg w stronę fotomodellingu - lubię stylizować i robić zdjęcia, - musi lubić buty Gianmarco Lorenzi, - umiejętność kokieteryjnego odgarniania grzywki wraz z puszczaniem oczka - NIEZBĘDNA!, - musi lubić niespodziewane wycieczki!, - musi być fanką długiego chodzenia po sklepach, - umiejętność gotowania - chyba nie muszę wspominać, że potrawy mają mnie zwalać z nóg (ale wybredny nie jestem - wystarczy spaghetti ), - PRZEDE WSZYSTKIM............. bez pamięci ZAKOCHANA WE MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aplikacje przyjmuję 24 godziny na dobę

Gość hahahahahahahaha dobre
Rozmiar buta 36 przy wzroście ponad 175 cm NIEREALNE :D Dziewczyny o takim wzroście mają stopy 42-43 albo i większe!! Chcesz laskę z małymi stópkami to zmniejsz kryterium wzrostu... i to znacznie zmniejsz :D

Gość fantarala
idz stad chlopie, NIE TEN DZIAŁ!

Gość xxxxozzz
ja mam prawie 180 cm i stopę 37. a w ogóle po co gejowi dziewczyna. zostań projektantem albo stylistą, to będziesz mógł zaspokoić swoją żądzę dotyczącą pasków, torebek, butów i innych dodatków