Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trililili.....

Dziwne objawy na narządach :(

Polecane posty

Gość trililili.....

Hej. Moje pytanie moze wydać się dość dziwne ale moze ktoś mi pomoże :( Od jakiś 2 dni czułam dziwne pieczenie w okolicy pochwy, a następnie zobaczyłam że od łechtaczki aż po wejście do pochwy na scianka pojawiło mi się jakieś zaczerwienienie i jakby takie hmmm trudno to nazawać delikatne narośla w postaci skórek z białymi końcówkami.... Wygląda to tak jakby było jakieś podrażnienie czy coś. Teraz zaczyna mnie to swędzieć i nie wiem co robic a moja Pani doktor wraca dopiero za tydzień :( Jak to dotykam to czuję lekki ból jak po otarciach... Faktycznie wczoraj skończył mi się dopiero okres więc może jest to wynikiem własnie jego. Najgorsze jest to że nie wiem czy w takim przypadku moge współzyć a właśnie dzisiaj wraca mój narzeczony po dwóch miesiącach służby :(. Co to może byc ? Prosze pomóżcie!!!!!!!!!!!

Może grzybica. Pasowałoby swędzenie, zaczerwienienie i biały nalot też by się zgadzał. Współżycie odpada, chyba, że chcesz zarazić partnera. Poza tym gwarantuję, że nie będziesz miała z tego przyjemności. W aptece kup clotrimazolum i smaruj narządy z zewnątrz. Może być też tantum rosa do podmywania, złagodzisz objawy. A do lekarza koniecznie się zapisz, samo nie przejdzie.