Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutka Zakochana 17

Co jest? ;/

Polecane posty

Niedawno mój chłopak pierwszy raz pieścił mnie oralnie. Była to moja pierwsza minetka. Nic nie poczułam. Nie sprawiało mi to żadnej przyjemności. Czym to mogło być spowodowane? Wszystko ze mną w porządku? Zawsze wyobrażałam sobie, że minetka to gwarantowana przyjemność...

więc była to pomyłka ...

Szef901 - no byłam trochę. Powiem szczerze, że to był też pierwszy raz jak z chłopakiem byłam nago.

Gość herbata_z_suszu
Jesli twoj chlopak ma tyle samo lat co ty, to pewnie nic nie wie jeszcze na temat anatomii kobiecego ciała, w zwiazku z czym daje głowe,ze nawet nie piescił cie po łechtaczce, bo nie wie gdzie jej szukac. Tak to jest jak seks uprawiaja dzieci. Daj sobie czas dziewczyno.

Gość dzieci są słodkie
herbata:D popieram.. ona jest niedojrzała..to z powodu wieku nic nie czuła.

Gość babcia kaczanowska
ty młoda strzigo, a może ty zapomniałaś ściągnąć majty? A przez gróbe płótno trudno coś poczuć...

Gość emilka z bielska-białej
jak dojrzejesz to bedziesz czuła. najbardziej po 30-roku zycia wtedy znajdz sobie porządnego lizacza :)

Gość piotrek co lubi lizac muszelki
kiedys lizalem tez taka mloda laske, miala okolo 18 lat i od niedawna stracila dziewictwo ze starszym ochroniazem. troche wypilismy i tacy podpici lezelismy na podlodze u kumpla w pokoju u ja zaczelem ja rozbierac, jak sie dobralem do myszli to sie okazalo ze laska nigdy sie tam nie golila, to bylo dosc dawno i golenie nie bylo tak popularne wsrod lasek oczywiscie nie moglem oprzec sie pokusie wylizania jej muszelki, gdyz byla bardzo ladna dziewczyna, z twarzy i ogolnie cialko miala niezle, wiec musialem ja sprobowac jej nigdy nikt wczesniej nie robil minety wiec bylem pierwszy no i jak sie okazalo nie czula nic takiego zeby mial nia wstrzasnac orgazm, ogolnie mowila ze bylo jej fajnie ze czula ze tam ja lize ale zeby cos tam jej sie mialo dziac to nic z tych rzeczy minelo juz 10 lat od tamtego wydarzenia, wyszla juz za maz i urodzila dziecko i jak niedawno z nia rozmawialem to mowila ze juz dochodzi do orgazmu jaj ją mąż dobrze tam i dostatecznie długo wylize wiec sie nie przejmuj, na wszystko przyjdzie czas jestes jeszcze mloda i nie jeden jezyczek bedzie Cie tam lizal pozdro laska :classic_cool:

Gość piotrek co lubi lizac muszelki
oczywiscie musze dodac,zeby nie bylo , ze jakos zle liże jak potem trafilem na zdrową trzydziestke, to pierwszy orgazm byl po 3 minutach lizania, a raczej ataku na jej lechtaczke :) drugi raz juz byl troche dluzszy, ale ogolnie tak jej sie podobalo,ze pomimo ze miala innego kochanka, dzwonila do mnie w wolnych chwilach zebym ją tam lizał i czasem dawala mi za to jakas kase bo była dziana :) nie ma to jak polaczyc przyjemne z pozytecznym :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool:

Gość www.odlotek.pl
tz ze facet nie potrafi tego robić i moze to była też jego pierwsza minetka...

Albo nie byłaś wystarczająco podkręcona, albo Twój facet po prostu nie potrafi zrobić porządnej minetki ;)

Gość zmarszczony fred
:classic_cool: