Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemzupelnieocochodzi

dziwny okres

Polecane posty

jestem troszkę skołowana... bardzo bym prosiła, żebyście powiedziały mi co to może oznaczać.. i czy w ogóle coś może oznaczać ;/ mam 28 dniowe, regularne cykle, miesiączki zwykle 4-5dniowe, normalna krew, żadnych problemów. staramy się z mężem od kilku miesięcy o dziecko, jestem zdrowa, nie mam nadżerki ani innych problemów, hormony też ok. zwykle moje miesiączki zaczynają szybko, tzn zaczyna mnie nagle boleć brzuch i po 30 min do dwóch godz zaczyna się krwawienie. tym razem było inaczej. okres powinnam dostać 24ego ale w ten dzien zamiast krwawienia zaczął się taki lekko pomarańczowy śluz. następnego dnia dopiero po południu powoooli zaczęła lecieć krew. wczoraj krew sięskończyła ale zaczęły się ciemne brązowe upławy. wskoczyłam pod prysznic i jak mogłam tak je oczyściłam, było ok ale wieczorem znów zacząłsię pomarańczowy śluz który mam do teraz. dodam że jak się zaczął ten "okres" nie bolał mnie wcale brzuch, czułam może że jest bardziej wrażliwy, to uczucie trwa do teraz, taki lekki ucisk w dole brzucha.

up

Gość gtrt
cóż...faktycznie dziwne...najlepiej zrób test...

ale czy to może oznaczać ciążę?czy któraś może tak miala?... :( nie wiem co myśleć. nie chcę się zawieść po raz kolejny

no cos ty,ile ty masz lat? nawet jesli ktoras "tak miała",to co? to bedzie dla Ciebie wskazówką....? rece opadają. Zrób test,on nie zmieni tego czy jestes w ciazy czy nie. moze własnie tak i trzeba sie udac do lekarza? moze potrzebny ci np. dufaston,a ty rady na forum szukasz...ojjjjjj

😘 Witam, jakby ktos mial ochote popisac to serdecznie zapraszam do siebie. Z gory dziekuje za odzew🌻 p.s. prosze pisac na pierwszym temacie z mojej stopki ❤️

up