Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra1526182189

problem miejsc intymnych;(((

Polecane posty

Gość masakra1526182189

Boze nie wiem co sie dzieje.. od paru dni swedza mnei okolice intymne, myslalam ze to po prostu podraznienie, teraz widze ze skora na wargach sromowych zrobila sie zgrubiala i luszczy sie, dodatkowo dziwna wydzielina.. biala, a w zasadzie takie grudy, straszne... nie mam okresu ale zalozylam tampon, chcialam sprawdzic czy mam jakies owrzodzenie i czy bedzie bolalo i po wyciagnieciu bylo na nim pelno tej wydzieliny, skawalonej... dbam o higiene intymna, mam jednego stalego partnera seksualnego a tu takie cos;(... wiecie co to moze byc;(? pomocy;(((((.

do ginekologa i to natychmiast! Nic innego nie umiemy Ci doradzić :O:O

Gość masakra1526182189
tak, pojde, ale wlasnie zobaczylam ta wydzieline, te dziwne cos i jestem przerazona;(... moze ktos mial cos podobnego:/?

Gość aniolek1973
niemartw sie badz spokojna to tylko infekcja grzybiczna candida towarzyszy jej swiad, pieczenie, uplawy " twarozkowate" , jest ja latwo wyleczyc tylko udaj sie do lekarza bo jak jej do konca i dobrze nie wyleczysz to bedzie sie nawracala .

Gość zonia30
pewnie jakiś grzybek się przyplątał. Nie denerwuj się, idź do gina.Pewnie dostaniesz jakieś globulki . Oczywiście zero seksu przez ten czas. Twój partner mógł Cię zarazić ale Ty tez możesz jego- więc wstrzymajcie się dopóki gin nie stwierdzi co Ci jest

Gość lady bronka
przy grzybicy po leczeniu warto zastosować lactovaginal dopochwowo, zeby przywrócić prawidłową florę bakteryjną.

Gość maru
Do autorki: Idz do dobrego gina....