Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie.

miałam miesiaczke i kochałam sie z chlopakiem

Polecane posty

Gość boje sie.

zaczełam wspołzyc z chlopakiem i pare dni potem dostałam okres.. w czasie okresu wspołzylismy bez zabezpieczenia i skonczył w srodku.. czy czy jest mozliwośc ze jestem w ciaży.. ? był to 5 dzien okresu.

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Raczej mało prawdopodobne ja się tak często kochałam i na szczęście bez ciąży :)

Gość mzxkhjckla,cm
raczej nie ale nastepnym razem postepuj baedziej rozwaznie. dni plodne zaczynaja sie ok 2-5 dni po miesiaczce zalezy od cyklu konkretnej kobiety zywotnosc plemnikow 2-5 dni wiec istnieje niewielka szansa ze jesli mialas pecha moze sie cos przydarzyc ale oby nie

A może tak w słoneczko? Od tego się w ciążę przecież nie zachodzi.. SwiiiTTTTT Makabra...

Nie. Ja miałam 'wpadkę' w sensie ze guma pękła w 7 dniu i poszłam od razu do ginekologa po tabletki do 72h.. Ale powiedziała mi że to jest bezsensu abym je brała bo jest pewna że nie ma takiej opcji. Także jak Ty byłaś w 5 dniu to tym bardziej.

Gość Tektonika
Spokojnie. Prawdopodobieństwo jest bardzo male . Dla pewności zrób sobie test ciązowy . Mnie to uspokoiło .

mzxkhjckla,cm - co Ty gadasz ?! Dni płodne u każdej kobiety zaczynają się od 13-15 dnia po miesiączce !!! Także nie wprowadzaj dziewczyny w błąd bo się jeszcze po stresuje

Gość ale głłuppoty
podczas okresu też można zaciążyć, następnym razem radzę więcej rozwagi :o

Gość Tektonika
Oczywiście,ze mozna. Tyle ,ze to prawdopodobienstwo jest mniejsze !

TitiDG kurwa dni plodne zaczynaja sie 5 dnia liczac od ostatiego dnia okresu zajebiste informacje masz...

Gość ale głłuppoty
Dziewczyna oczekuje, że napiszemy, że nie ma takiej możliwości. Niestety, taka możliwość istnieje!! A test ciążowy w dniu spodziewanej następnej miesiączki, także czekają Cię trudne dni :o Nie rozumiem, dopiero rozpoczęliście współżycie i już bez zabezpieczenia "jedziecie"? :o

A czemuż to ;) jaka jest Twa wiedza w tym temacie;) Ja tam autorki nie potepiam ani nic z tych rzeczy bo to jej zycie( wpolzycie bez zabezpieczenia w czasie miesiaczki moze doprowadzic do infekcji ) ja gdy podjelam decyzje z partnerem ze zaczniemy wspolzyc wiedzialam ze jak nie bedziemy uzywac zabezpieczenia to moze byc ciaza i mimo ogromnej pokusy(wiadomo owoc zakazany smakuje najlepiej) kochalismy sie z gumka do puki nie zaczelam brac tabl. anty. Komfort psychiczny jaki mialam wiedzac ze nie zajde w ciaze wynagradzal te "zakazane" chwile po ktorych mialabym wieczny stres czy moze nie jestem w ciazy.

Gość ale głłuppoty
qaz sama głupia jesteś. Organizm każdej kobiety jest inny, ona moze mieć owulację dzień po zakończeniu miesiączki, plemniki przeżyją i jest Bobasek ;)

Gość juhasakikirikama
wątpię, ale to zalezy jak długie masz cykle. a na przyszlosc radze stosowac gumki. podczas sexu w trakcie okresu, możesz się nabawić infekcji.

Gość Tektonika
Kamilla23 - Anioł , nie Kobieta :) !

Z tego co wiem to faza folikularna jest zmienna i to od niej zalezy czy @ bedzie wczesniej czy pozniej i jest nazywana faza wzglednej bezplodnosci bo nie wiadomo kiedy wystapi owulacja natomiast faza lutealna jest niezmienna, trwa tyle samo dni w kadym cyklu( ok. 14-16 dni) i jest to nazywana faza bez względnej nieplodnosci gdyz po owulacji szansa na zajscie w ciaze jest o wiele mniejsza niz przed owu.

Nie ma co naskakiwac na autorke bo jak kazdy czlowiek ona tez popelnia bledy, zwlaszcza ze dopiero zaczela wspolzycie. Nie radze tylko kochac sie w @ bez gumki bo naprawde mozna nabawic sie infekcji a co za tym idzie leczenie Twoje i partnera:) opinie typu ja tak robie i nie zaszlam wiec na pewno nie jestes radze brac z rezerwa bo kazdy organizm jest inny i to ze jedna nie wpadla nie znaczy ze Ty tez slonko nie wpadniesz. Nastepnym razem nie dawaj sie namowom faceta czy poniesieniu chwili i nie bedziesz musiala sie stresowac. Nie wszyscy ale wiekszosc mezczyzn namawiajac swoja partnerke na "niebezpieczny" stosunek koncza swoje zmartwienie przed ciaza w momecie "wyskoczenia" przed wytryskiem i jest dla nich jasne ze skoro zdazyli ciazy nie ma. Kobieta niby tez o tym wie ale strach przed ciaza budzi watpliwosci i stres o ktorych facet nie zdaje badz nie chce zdawac sprawy.

"TitiDG - mzxkhjckla,cm - co Ty gadasz ?! Dni płodne u każdej kobiety zaczynają się od 13-15 dnia po miesiączce !!! Także nie wprowadzaj dziewczyny w błąd bo się jeszcze po stresuje" dobrze mówi. owulacja przypada na 10-16 dni PRZED miesiączką, wiec zależy wszystko od długości cyklu. jak cykl jest krótszy niż 25 dni to zakłada się że faza niepłodności przedowulacyjnej wcale nie wystepuje i kobieta jest płodna od pierwszego dnia cyklu aż do trzech dni po owulacji. jak sie nie chcecie zabezpieczac inaczej to sie chociaz nauczcie na czym polega wyznaczanie dni płodnych i niepłodnych.