Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość venge.

gazy w jelitach

Polecane posty

Gość venge.

jak zapobiegać mam wzdęcia, koncerty w kiszkach...bóle staram się stosować dietę lekkostrawną,nie jem słodyczy, pieczywa, wzdymających biorę Espumisan, aktivię i zero poprawy nawet po wodzie mam dyskomfort pomocy

Gość HekSsa
Miałam ten sam problem,mam siostrę farmaceutkę,i ona poleciła Mi "Colon C" do kupienia w aptece bez recepty.Naprawdę pomaga,chodz nie jest to najapetyczniejsze.Musisz sobie ten proszek rozrabiać z sokiem np.czarnej porzeczki,i wypić duszkiem całą szklankę,rano przed śniadaniem,i przed kolacją.Jeśli będziesz systematyczna na pewno pomoże.Powodzenia dziewczynko...:)

Gość gracha
miałam dokładnie takie dolegliwości i idealne wyniki.Po jakimś czasie zachorowałam na depresję,niby bez związku.Jednak po pewnym czasie psychoterapii te dolegliwości zupełnie minęły.To był sygnał od organizmu.A u ciebie jak ze stresem?

Gość venge.
raczej nie mam problemów i stresów nie było problemów z żołądkiem , toaletę odwiedzam codziennie piłam balsam kapucyński jedynie ten brzuch zrobię dietę i może senes jak nie jem 2 dni to się uspokaja

Gość venge.
odwiedziłam gina, stwierdził,że to sprawa diety i brzuch wyraźnie twardy jak kamień pomimo 2 dni niejedzenia... jem mielony kminek, imbir, dużo pietruszki i koperku z działki nie mogę owoców i warzyw...właściwie to jestem na lekkostrawnej bądź płynnej diecie nie wydaje mi się ,że to zjd, bo ani biegunek ani zatwardzeń może coś doradzicie