Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 576890

hmm...w oczekiwaniu na @

Polecane posty

Gość 576890
ja zanim zrobiłam, to też pomyślałam, że co ma być, to będzie :-) i przyjęłabym wynik z dwiema kreskami zawałem, ale zapewne bym się też bardzo cieszyła...chociaż nie powiem na dzień dzisiejszy nie byłoby lekko...więc koniecznie napisz jutro, jak poszło u Ciebie i trzymam kciuki :)

Gość czekam z tobą
dwie kreski będę mamą!

Gość czekam z tobą
DZIĘKUJĘ

Gość 576890
Myślałam wczoraj o Tobie. A jednak!!! Gratuluję:-) Jak się czujesz?

Gość 576890
Wczoraj pewnie byłaś cała rozemocjonowana, jak ja, kiedy robiłam test - straszny stres...Trzymam kciuki, coby się wszystko ułożyło :) Będzie dzidzia. Widać tak miało być.

Gość czekam z tobą
Jak robiłam test to byłam pewna że będzie negatywny. Jeszcze nie zdążył nasiąknąć a ja już stwierdziłam że ciąży nie ma. A po sekundzie pojawiła się druga kreska, zaczęłam się trząść i śmiać. A jak przyszedł mąż to się z tych emocji popłakałam. Ale cieszę się oby wszystko było OK.

Gość nie ma sie z czego cieszyc
To ja zycze tej przecudownej ZGAGI i wymiotow !! :(

Gość 576890
Na pewno wszystko dobrze :-) Czyli przekonana byłaś, że test zrobisz dla świętego spokoju i potwierdzisz, że nie jesteś w ciąży...no naprawdę to musiało być zaskoczenie i stres, skoro doprowadził jednocześnie do płaczu i śmiechu . Jak mąż? Też się zszokował? Na pewno szczęśliwy jest :) Co fakt dzięciątko miało być później i trochę Wam plany pokrzyżowało...Pewnie już macie sprawę przedyskutowaną...

Gość fssfdsf
ehh m sie juz spoznia od piatku ,tylko ze w tym miesiacu seksu nie uprawialam -a w tamtym mialam normalny okres:/

Gość czekam z tobą
Jakoś wymioty i zgaga mnie nie przerażają. W poprzedniej ciązy nie miała wymiotów a zgagę dopiero pod koniec. Mąż zachwycony!