Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 576890

hmm...w oczekiwaniu na @

Polecane posty

Gość 576890

od siedmiu dni mam brązowe, bardzo skąpe plamienia...okres powinnam dostać pięć dni temu :-O...dzisiaj od rana wyczekuję, może się rozkręci @...kłuje mnie w dole brzucha, piersi bolą....więc jest nadzieja... Może jednak dostanę okres. ..czy miałyście podobną sytuację? ...może to stres?

Gość czekam z tobą
@ nie ma piersi bolą, w brzuchu dziwnie. Dzisiaj testuję

Gość 576890
OK. To czekam na wieści od Ciebie. Kiedy dokładnie robisz test?

Gość czekam z tobą
dzisiaj około 15. Muszę go jeszcze kupić. No i jeszcze co chwilę sikam w pierwszej cięży tez tak miałam. Długo się staracie?

Gość 576890
no właśnie problem jest taki, że odłożyliśmy z mężem decyzję o dziecku i to raczej byłoby niezaplanowane...skoro miałaś podobnie w pierwszej ciąży i ja mam podobne objawy ...to czekam co wyjdzie Tobie i wtedy, jeżeli nic się nie rozkręci pójdę za Twoim przykładem...szczerze mówiąc jestem co raz bardziej niespokojna...nie wiem, czy się bać, czy cieszyć...zgłupiałam

Gość 576890
ja nie wiem, czy sikam, bo mi się chcę, czy chodzę do łazienki, żeby sprawdzić, czy nie dostałam okresu...pewnie podświadomość płata mi figle :-) ...w tamtym tygodniu dowiedziałam się o dwóch ciążach moich najlepszych koleżanek...może to też ma wpływ na mnie :-)...hmm

Gość czekam z tobą
no to mamy tak samo. Postanowiliśmy że staramy się o dziecko ale chcieliśmy poczekać jeszcze dwa cykle ze względu na wyjazd na długo oczekiwane wakacje. Zaczęliśmy już coprawda starania ale byłam pewna że nic z tego nie będzie bo przy pierwszym razem udało się za 13 razem i musiałam brac clo. Byłam tydzień temu u gina mam receptę na clo ale nie wiem czy zdąże wykupić. Może już mio nie potrzebnbe.

Gość 576890
szczerze mówiąc ciarki przechodzą mnie z góry do dołu...cała się spociłam...mój mąż dostałby zawału...ja chyba też...Wy planowaliście i być może u Was stanie się to szybciej niż chcieliście...my zaplanowaliśmy za jakiś czas...od lipca mam zacząć pracę...dopiero wtedy byśmy myśleli...

Gość czekam z tobą
a czemu nie zrobisz testu?

Gość 576890
suma sumarum...mamy tak samo...za szybko...

Gość 576890
no właśnie jestem bliska, żeby zaraz iść do apteki...cały czas czekam na @...nie chciałam panikować zbyt wcześnie...tylko dzisiaj pomyślałam, że to dziwne, że nadal nie mam @, tylko to coś...ale chyba pójdę...

Gość czekam z tobą
idź i daj znać jaki wynik!!!

Gość 576890
dobra....zaraz się ubieram i mykam po test...na pewno napiszę, jaki wynik...ale znając życie akurat nie będę miała ochoty na siusiu...heheh....

Gość czekam z tobą
czekam!!!

raczej w ciąży nie jesteś, chociaż wszystko jest możliwe. W każdym razie takie brunatne upławy w ciąży nie wróżą zazwyczaj niczego dobrego. Upławy przed @ to zaburzenia hormonalne- najczęściej progesteron lub prolaktyna. Jeśli nie jesteś w ciąży radzę przed staraniem zrobić badania, bo może być problem z utrzymaniem ciąży

Gość 576890
ano właśnie...jaki test kupić? który jest najskuteczniejszy? jaki Ty chcesz kupić?

Gość 576890
tak. Dzisiaj czytałam wiele na temat tych plamień dziwnych i tez były opcje z hormonami....w grudniu przestałam brać tabletki i prowadzę stresujący tryb życia ...u lekarza byłam 3 miesiące temu i powiedział, że wszystko OK, cytologia w porządku...ale wszystko możliwe...do tej pory okres miałam jak w zegarku...ale...

Gość czekam z tobą
kupę taKI test jaki będzie w najbliżdzej aptece

Gość 576890
test kupiony...przeczytam ulotkę i do dzieła....aaaaaaaaaaa

Gość czekam z tobą
no i...................... jaki wynik????????????????????????

Gość 576890
jeszcze nie zrobiłam...nie chce mi się sikać piję wodę i palę...ręce mi drżą...

Gość 576890
czekam 5 minut...zaraz się okaże...ale się uspokoiłam :)...ciekawa reakcja na stres...

Gość czekam z tobą
no i..................

Gość 576890
jedna kreska :-D...uffffffffffffffffffffffffffff..........................

Gość 576890
teraz ja czekam z Tobą...muszę ochłonąć ...o matko...jakie to stresujące

Gość czekam z tobą
ufffffffff

Gość 576890
Bardzo Ci dziękuję za wsparcie :-) Gdyby nie Ty, to nie zrobiłabym tego testu i bym się nadal stresowała...a tak, pozostaje mi nadal czekać na okres "właściwy"...teraz już w spokoju...to pewnie stres u mnie jednak...trzymam za Ciebie kciuki, coby wyszło tak, jak chcesz :-) ...mówisz, że o 15 test robisz? więc czekam z Tobą :)

Gość czekam z tobą
Mnie też czeka ten stres dzisiaj. Jeszcze niedawno bym sie nie spodziewała że będę wolała zobaczyć I kreskę na teście zamiast II ale jak będą dwie to też będę się cieszyć.

Gość czekam z tobą
Niestety dam znać dopiero jutro jak mój wynik bo w domu chwilowo nie mam neta.

Gość czekam z tobą
cieszę się że mogłam pomóc!!! Życzę pozytywnego testu w odpowiednim dla ciebie momencie.