Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja876

tipsiki-zestaw

Polecane posty

Gość teraz majka
1. nie 2. jeśli już musisz:) uważam ze za mało trochę i średnia jakość 3. nie, no chyba ze chcesz wyrzucić do śmieci lampę zaraz po zakupie:) za taką cenę nie łudź się ze coś dobrego będzie z tego:) ja kupiłam sobie zestaw za 200 zł na początek do tego kupuje ciągle nowe zele pilniki bloczki patyczki tipsy pędzelki do tipsów waciki bez pyłowe wiec już kilka, kilkanaście stówek wydalam na to a dalej dokupuje nowe to rzeczy:)

Gość teraz majka
ps nie kupuje nowych produktów temu ze mi się kończą stare tylko kupuje to co mi brakuje oraz polepszam jakość moim produktów do robienia tipsów:) dobry żel kosztuje ok 100 zł czasami a nie cały zestaw:) ja aż takich drogich nie kupuje bo po co. zrobiłam sobie w ciągu 3-4 miesięcy 2 razy tipsy i to z jakieś okazji. mam nadzieje ze nie chcesz na tym zarabiać:)

Gość kaja876
chciałam poćwiczyć na tym wiec mysle ze na poczatek takie tanie beda ok

Gość teraz majka
to w ostateczności 2:) poćwiczyć hmm czyli zrobić takie tipsy które po max kilku dniach odpadną? bo klej za slaby a tipsy zrobione szybko zapowietrza się itp:)

Gość kaja876
zanim wydam kase na kurs chciałam zobaczyc czy wogule bedzie mi sie to podobac;)

Gość teraz majka
ach te kursy:) dziewczyny bez kursu tez robią cudne paznokcie. trzeba mieć do tego cierpliwość i talent:)