Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja00000

stany depresyjne i bóle głowy po tabletkach-na co je zamienic

Polecane posty

Gość ja00000

biorę od roku novynette. teraz z każdym miesiacem jest coraz gorzej... silne bóle głowy i stany depresyjne, wachania nastrojów... powiązałam to z tabletkami wiem że wiele dziewczyn ma z tym problem... chłopak bardzo chce bym je odstawiła, ja tez już nie mam siły walczyc z tym co one mi robią. na co mogę je zamienic? może są jakieś inne tabletki które nie wywołują takich skutków (mówcie jesli tylko bierzecie je przynajmniej rok, przez pierwsze miesiace novynette spisywało się świetnie). Czy plastry też powodują takie skutki uboczne? co jeszcze mogę brac pod uwagę? prezerwatywy średnio wchodzą w grę bo kochamy się bardzo często i byłoby to zbyt kosztowne no i mniej wygodne...

Gość ciezarowkaa25
idź do gina i mu to powiedz - on ci przepisze inne - może zleci jakieś badania hormonów żeby dobrze dobrać - mnie po każdym działo sie co innego - po 1 to co piszesz - po 2 przeokropny ból piersi i zatrzymanie wody w organizmie - po 3 spadek libido poniźej wszelkich norm - niejest łatwo ale mi najlepiej było po marvelonie - malopopularny ale mi spasował

Gość ja00000
eh, moze sprobuje tego co Tobie pasuje... ma ktoś jeszcze jakąś inną opcję? może coś innego niż tabletki?

Gość ona00000
myślę jeszcze o nuvaringu. jakies złe doświadczenia z nim?

Gość ja00000
jeszcze jakies pomysły?