Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadia*****

lublin - Panny Młode

Polecane posty

Gość Nadia*****

Hej! Szukam pomocy! ślub tuż tuż a ja ciągle szukam dobrej wizażystki i zaproszeń. Może polecicie kogoś? Chętnie wymienię sie doświadczeniami w przygotowaniach.

Gość omg good luck
zaproszenia robilismy sami :) kupilismy tylko papier do zaproszen i koperty i drukowalismy w domu. nikt sie nie zorientowal ze to nie sa "profesjonalne" zaproszenia :) jednak ze wszystkich firm opracowujacych zaproszenia najbardziej podobaly mi sie te w zakladzie na ul Zamojskiej (miedzy Katedra a zlaczeniem z Bernardynska) z pomocy wizazystek nie korzystam bo do tej pory bylam u 2 i obie zrobily mi taki makijaz probny na slub ze pasowal bardziej pod latarnie :P

Gość Nadia*****
haha co do makijażu mam podobne doświadczenia dlatego szukam kogoś naprawde znającego się na rzeczy. Ktoś zna wizażystkę Monikę Butryn? Jeśli chodzi o zaproszenia to nie mamy czasu robić sami. Byłam tam gdzie mówisz to firma "SQL" ale takie ładniejsze zaproszenia to strasznie drogie. Facet na wstępie zbombardował mnie dodatkowymi kosztami...że aż odechciało mi się ich ogladać.

Zaproszenia chyba najtaniej będzie zamówić na allegro. W lublinie byłam w kilku firmach i ceny powalają na kolana. A obsługa zazwyczaj niesympatyczna.

Gość Nadia*****
no własnie myślalam o Allegro chociaż boję się oszustów A co z makijażem?

Ja jestem z poza lublina i mnie będzie malowała moja dobra znajoma. Najlepiej pytać wśród znajomych:) kiedyś malowałam się wesele w studio Perfekt przy ulicy Wieniawskiej 8. Zcinalam tam też włosy. Byłam bardzo bardzo zadowolona:) obsługa przemila a właścicielka wspaniale doradza. Możesz zajrzeć i zapytać.

Gość Nadia*****
Przeważnie ja maluję moje znajome na różne uroczystości. chciała bym jednak w tym dniu wygladać inaczej niż na codzień i oddać się fachowcowi ;-)

Gość omg good luck
jesli chodzi o fryzjerki to z calego serca NIE POLECAM fryzjera na Peowiakow - tragedia, jedna fryzjerka obslugiwala 4 klientki na raz, ja mialam nakladana farbe, inna babeczka trwala, poza tym czesala 2 inne osoby. efekt byl taki ze moj blond wyszedl chojowo-platynowy, malo sie nie zaplakalam, a jak wychodzilam to babeczka z trwala jeszcze siedziala, nie wiem ile ja miala ponad godzine chyba :P panna mloda ktora miala probna fryzure slub tez byla gdzies w polowie czesania chociaz spedzila w zakladzie niemalze 2 godziny. czekanie na swoja kolejke mimo umowionej godziny bylo na porzadku dziennym :P dobrze ze to nie byl moj slub bo chyba bym zabila ta fryzjerke za moj zjebany kolor wlosow :P na uczesanie poszlam na szybciorka do malego zakladu kolo Targu na Ruskiej, juz nie pamietam czy to bylo przy UL ciasnej czy Biernackiego, taki maly zakladzik po schodkach w dol, ale tam byl pelny profesjonalizm, jedna klientka na jedna fryzjerke, byl czas na przedyskutowanie fryzury i dokladne ulozenie wlosow.

Gość Luca Brasi
SQL faktycznie jest drogi. My np. wybieraliśmy zaproszenia do 3,50zł, nadruk nas powalił bo okazało się, że za zaproszenie wychodzi ok 6,80zł-6,90zł, jednak nie było już czasu na szukanie. W każdym razie, wydruk profesjonalny, zaproszenia każdy chwalił - bo nietypowe b. proste i eleganckie i krótki okres oczekiwania na wydruk - do 4-5 dni roboczych. Piękne zaproszenia są obok Vetterów i kościoła św. Pawła na Zamojskiej (Cartalia chyba) jednak w większości jeszcze droższe (zwłaszcza te najładniejsze :)). Można też kupić gotowe zaproszenia, papier fakturowy i drukować. My tak zrobiliśmy w przypadku kilku zaproszeń bo rodzice przypomnieli o gościach, którzy powinni znaleźć się na liście sporo po zakupie zaproszeń :/ Z drugiej strony to tylko zaproszenia, które ewentualni goście rzucą w kąt, potem i tak pytają na którą ślub itp. więc nie wracają raczej do zaproszeń. Z makijażystek polecam Martę Banach, jednak ja dzwoniłam do niej pół roku przed ślubem i nie miała już wolnych terminów, ale zawsze możesz spróbować.

Gość Miśka2016
Firma SQL na Wyszyńskiego i stoisko w galerii Olimp ostrzegam -zaproszenia oryginalne,piękne,ale jakie koszta dodatkowe o czym właściciel nie informuje,na początku jest bardzo miły,potem jak już dostanie kasę gbur okropny,zero profesjonalizmu,podejścia do klienta masakra,ma zasadę że to on jest dla klienta,a nie odwrotnie.Ciągłe jakieś dopłaty,nie liczy się również z tym,że ktoś jest spoza Lublina i ciągle musi dojeżdżać,bo przy odbiorze okazuje się,że czegoś zapomniał dodrukować,że koperty są poplamione.Zwracajcie uwagę w katalogu na ceny,ja wybrałam zaproszenia w cenie 2,60zł/sztuka plus dodruk,personalizacja,koperta wyszło w sumie 5zł.Nie dajcie się oszukać,ja żałuję,ale zależało mojemu narzeczonemu na czasie wydruku.Jednak jakość jest bardzo ważna,za to płacimy i nikt nam łaski nie powinien robić przy takiej konkurencji na rynku.

Gość gość
Dziewczyny! Polecam wejść na www.gdziewesele.pl/Lublin/ :) Możecie znaleźć tam przejrzysty spis lokali weselnych, zespołów na wesele, fotografów, a nawet atrakcji weselnych z Waszego miasta i okolic :) A co najważniejsze zarezerwujecie wszystko nie wychodząc z domu! :)

Gość Niezadowolony Pan mŁody
SQL zaproszenia - najgorsze zaproszenia ever. Gbur nie właściciel. Stawia warunki i żądania, król we własnym państwie. Oprócz ceny zaproszenia doliczane koszty za wszystko. Chcesz zaproszenie bez nadruku (czyli nie wymagające pracy) dolicz 30% wartośći. Dlaczego? bo właściciel tak chce. Żenada...