Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fetyszystka pup

Idealna męska pupeczka.

Polecane posty

Idealny opis geja:) Gdzie tu meżczyzna? Nie wiem dlaczego tak sie dzieje, ale tez mnie to zastanawia. Moze dlatego ze jest coraz wiecej mozliwosci upiekszania sie, moze dziewczyny uwazaja ze jak facet dba o siebie to ma kase, a moze dlatego ze w tv ciagle pokazuja coraz to glupsze programy.

Gość kuhjuiu
Osobne linie kosmetyków dla mężczyzn obowiązkowo posiadają najwięksi potentaci branży kosmetycznej - oprócz wspomnianego koncernu L'Oral', duży wybór męskich produktów oferują także m.in. Vichy, Dior czy Lancme. Wody toaletowe i balsamy po goleniu to banał. W asortymencie produktów dla mężczyzn znajdują się również maseczki do twarzy, kremy pod oczy, a nawet kosmetyki kolorowe. Swego czasu dużym powodzeniem cieszyła się linia szminek, pudrów, a nawet lakierów do paznokci przeznaczonych dla mężczyzn, dostępnych w specjalnej linii Jean'a Paula Gautiera. Metroseksualny mężczyzna może być zatem postrzegany jako źródło, z którego kobieta może czerpać zrozumienie i akceptację dla swoich "kobiecych słabości". Czy jednak rzeczywiście metroseksualizm jest dla kobiet atrakcyjny? Agata, 24-letnia studentka filologii polskiej, przyznaje, że podoba jej się zupełnie inny typ mężczyzny. - Mnie mężczyźni metroseksualni nie pociągają. Trudno jest mi zaakceptować, że mężczyzna dba o siebie tak samo czy bardziej niż ja. Może dlatego, że chciałabym być dla niego atrakcyjna. Ale też dlatego, że dla mnie atrakcyjny jest mężczyzna "normalny" - owłosiony, potargany, czasami spocony - przyznaje Agata.

Gość kuhjuiu
Ale co mają pieniądze do dbania o siebie!! Nawet jakbym był milinorem to i tak został bym tym kim jestem nie zmieniając się pod względem wyglądu. Owszem móglbym kupowac nowe ciuchy itp.. Ale nie stał bym się taką osobą. Miałbym ten dystans!!

Gość tak_tak_
kuhjuiu -> Przeszkadza Ci to?

Gość kuhjuiu
Słuchaj nie przeszkadza mi to tylko obserwuję to co się dzieję i chcę poznać opinię innych. I jestem ciekawy po prostu jak to wszystko będzie wyglądać za kilka lat!

Gość kuhjuiu
Według Sykesa, mężczyźni będą chodzić po Ziemi jedynie przez najbliższe 125 tys. lat. Stopniowo, w miarę jak chromosom Y będzie się degenerował, liczba przedstawicie płci brzydkiej zacznie spadać. W końcu panowie znikną zupełnie. Na szczęście nie oznacza to końca Homo sapiens. Brytyjski naukowiec jest bowiem przekonany (patrz wywiad obok), że do tego czasu nauczymy się rozmnażać bez męskiego materiału genetycznego. Co doprowadzi do wymarcia mężczyzn? Według Sykesa winna jest temu genetyczna wojna płci, która rozpoczęła się 11 tys. lat temu. Bierze w niej udział dwóch graczy - DNA mitochondrialne i męski chromosom Y. DNA mitochondrialne to 37 genów upakowanych ciasno w mitochondriach, niewielkich strukturach znajdujących się w każdej komórce naszego ciała. Wszyscy ludzie dziedziczą je wyłącznie po matce. Kiedy dochodzi do spotkania komórki jajowej z plemnikiem, każde z nich ma swoje mitochondria. Jednak w trakcie zapłodnienia plemnik odrzuca witkę wraz z mitochondriami, dzięki czemu powstający zarodek zawiera jedynie mitochondrialne DNA jaja, czyli matki. Drugi uczestnik wojny płci, chromosom Y, znajduje się w jądrze większości komórek organizmu mężczyzny. Odgrywa on niezwykłą rolę w biologii człowieka. To na jednym z jego ramion znajduje się gen SRY (sex determining region Y - decydujący o płci obszar Y). Według zawartego w nim przepisu powstaje białko, które uruchamia proces przemiany zarodka żeńskiego w męski (na początku bowiem wszystkie embriony są dziewczynkami).

Gość tak_tak_
Trzeba znac granice i tyle. Rozowe koszulki u mezczyzn - nie. Osobiscie znam takiego, ktory stosuje kosmetyki typu - bezbarwna pomadka do ust,nablyczczajaca odzywka do paznokci, brwi reguluje. Ale uzywa tego w taki sposob, ze przecietny kowalski tego nie zauwazy.

Gość Leviatan ale masz ujowy gust
:O

Gość wstawcie fotełe znaffcy

Gość taka jedna dziołka
Pracowalam kiedy z laska która swojemu facetowi kazała się golic pod pachami, klatke i krocze... Mój facet nie goli się pod pachami i nie, nie śmierdzi. Uzywa antyperspirantu i myje się codziennie. Zreszta ma tam malo wlosów i nie poci sie jakos bardzo. Zreszta nie ma tez fizycznej pracy. Na klasie nie ma czego golic :D Ale ja bym nawet nie pozwolila, uwielbiam meskie owlosione klatki, nie jakies goryle wlochate, ale troszke wloskow musi facet miec, to jest takie mega meskie :D A krocze, to juz według uznania, raz w zyciu ogolił i jak go zobaczyłam to dostalam ataku śmiechu. Nie podobaja mi się faceci bez włosów łonowych... ;) Nie wszystkie tyłki tutaj sa fajne, najlepsze sa te, po których widać, że facet na silownie chodzi, maja inny kształt.

Gość mlode dziewczyny wola wygolone
klatki i zero wlosow stare prukwy najczesciej wlochate

Gość taka jedna dziołka
coż, ja stara nie jestem :P

Gość świat schodzi na psy

Gość MLODE dobrze mysla
Stare rury niech polykają klaki przy robieniu loda i niech wąchaja smrody owłosionych dup i pach.

Gość MLODE dobrze mysla
mlode dziewczyny wola wygolone klatki i zero wlosow stare prukwy najczesciej wlochate" Dokladnie

Gość dfsff
......:) ...... ....( . )( . ).... __)...(__ ____(I)_____

Gość kuhjuiu jest fanem klaty jak
malpka w zoo ;)

Gość tak sobie czytam i mowie tak
z owlosionymi klatami, pupami, pachami to jest tak.... nie zalezy to od wieku w jakim sie jest...to indywidualna sprawa..tak jak jednej podobaja sie zarosty na twarzy a innym nie...lata nie maja tu nic do rzeczy

Gość kobieta umyta
czy to temat pedalski ?

Gość idealna meska pupeczka to
du pa pilkarza :)

Gość fetyszystka pup
Wylizuje codziennie resztki nasienia z meskiego siedzenia.

Gość fetyszystka pup
Mam nadzieje, ze Ci smakuje podszywie:) smacznego

Gość fetyszysta pup
Dajcie jakies fotki

Gość buahhaaaahaa
foty sie wyczerpaly trzepia palcowy przy duupach

Gość hhgfhkg
tylek wazna rzecz:D po wrzucanych fotach widac co jara kobity :O