Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedroneczka1987

pomózcie

Polecane posty

Gość Biedroneczka1987

spóznia mi sie okres... wykonalam juz 2 testy ciązowe i wyszlo ze nie jestem jeden zrobilamw zeszlym tyg w poniedzialek a drugi w sobote a okresu dalej nie mam co mam zrobic? czyzby test mi jeszcze nic nie wykazał??

może to nie ciąża tylko stres, zmiana diety, klimatu albo jakieś problemy zdrowotne

Gość Biedroneczka1987
ale piersi bola mnie od poczatku maja klimatu raczej nie zmienialama stresowac tez sie nie stresowalam...a moze test byl felerny?

ale żeby zaraz dwa felerne były?chyba że za wcześnie zrobilaś. a objawy czasem można sobie wmówić

Gość Biedroneczka1987
no w sobote mialam 12 dni jak nie dostalam okresu to test raczej powiinien cos wykryc...a nie wykrył nic.... takze nie wiem co jest nie tak..

u mnie tak się objawiły problemy z hormonami. testy negatywne, okresu brak. jak się bardzo niepokoisz przejdź się do lekarza. wykluczy ądź potwierdzi ciąże i powie co dalej

Gość Biedroneczka1987
no albo jeszcze badanie krwi...

no badanie krwi też wchodzi w gre. ono również rozwieje wszelkie watpliwości. chociaż ja tam jestem za pójściem do lekarza. jeśli to jest ciąża to wizyta i tak jest konieczna, jeśli nie-pomoze znaleźć powód przesunięcia miesiączki