Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merry z domu starcow :)

dziewczynki powiedzcie mi cosik o tym jak wiecie?

Polecane posty

Witajcie wiem , że moze głupio robię pisząc i pytając ale cóż.. Otóż staramy sie o dziecko z facetem.. Nie chce sobie nic wkręcać czytałam różne fora wszędzie pisze inaczej a ja test mogę zrobić najwcześniej sobota/niedziela żeby był wiarygodny... zaobserwowałam u siebie "objawy" wiem, że to za wcześnie ale tak to nazwałam bo jak inaczej...? Bolą mnie piersi jak dotykam po bokach, od samej owulacji kilka dni temu ale tylko przez jeden dzień piekły mnie sutki nawet ich nie dotykając, kluje mnie prawy jajnik , podbrzusze(bardzo rzadko prawy) tak mialam zawsze na ok 5 dni przed miesiączką a nie od saych dni płodnych.więcej sliny wiem bo osattnio zdazyło mi sie heh opluć faceta przy rozmowie wstyd! ale trwalo to kilka dni do wczoraj dzis juz jest racej w normie:) Mam biały śluz którego jest więcej niż zwykle i mam sinego koloru srom.. wargo sromowe i wejscie do pochwy. Czy dzięki tym oznakom mogę przypuszczać ewentualną ciąża? Proszę o normalne odpowiedzi a nie głupie docinki, dla niektórych takie pytania są śmieszne, ale liczę że znajdę kobietki które co nie co powiedzą pozdrawiam gorąco mimo tak ohydnej pogody oby szybko się poprawiła w końcu czerwiec! Miłego popołudnia Wszystkim

musze dodać ze bardzo często chodze siusiu i tam miało być że boli mnie prawy jajnik a bardzo rzadko lewy sorki pomyłka:)

objawy typu bolace piersi, czy jajnik moga byc zwiastunem zarowno ciazy jak i nadchodzacej miesiaczki.. tak wiec poczekaj i na weekend zrob test :)

dziekuje :) wiem wiem poczekam ale iwesz jak jest... ciekawość :)

Gość do merry
No cóż - z doświadczenia wiem, że wszystkie "objawy" przed terminem okresu, jakiekolwiek by nie były, nie są oznaką ciąży. Tak naprawdę pierwszym wiarygodnym objawem ciąży jest spóźniający się okres. Dopiero po upływie terminu okresu warto się doszukiwać jakichkolwiek innych objawów. Wcześniej jest to typowe "nakręcanie się".