Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narrine

USG 4d Warszawa gdzie najepsze ?

Polecane posty

Gość narrine

Hej dziewczyny mam do was takie pytanie. Wybieram sie wslanie na prywatne usg 3d takie z filmem badaniami i zdjęciami zeby miec pamiatke gdyz ciaza przebiega prawdiłowo i chodze do dobrego lekarza dlatego zalezy mi bardziej na pamiatce na przyszłośc :-) i czytam w necie wszystkie opinie ale wiekszosc jest stara.. A chce zapytac czy macie jakies doswiadczenia co do tego USG i gdzie polecacie ? Jaka cena oczywiscie I jak dlugo trwa film ? Słyszalam ze na tagrowej u Saltiego jest fajnie ? i Film z badaniami trwa dosc dlugo i jest obszerny i warty wydanych pieniazków.... polecacie ?

Gość wola.ka
poszukaj dr Kucińskiej-Chachwan, to jest lekarka która przyjmuje prywatnie a kiedyś rozpoczynała pierwsze tego typu badania w Polsce

Ja polecam wykonać takie usg w www.unicare.pl u dr. Gawlaka lub dr. Dziąga obaj mają certyfikaty Fetal Medicin Fundation z Londynu do wykonywania usg w 11 - 13tyg z oceną przezierności karkowej i testów PAPPA to bardzo ważne przy tego typu usg, żeby wykonywał je naprawdę dobry specjalista. Po za tym w tej przychodni posiadają jakiś mega wypasiony sprzęt:) i filmiki wychodzą super:)))