Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarinka1982

Rozstępy po ciąży i laserowe usuwanie

Polecane posty

Gość Katarinka1982

Mam pytanie - czy któraś z was usuwała laserowo rozstępy po ciąży, te z brzucha? Jakie są tego efekty, czy zostają blizny? Naczytałam się już o tym sporo, no ale wiadomo, że to nie to samo co porozmawiać z żywą osobą, która zdecydowała się na taki zabieg. Już nie mogę patrzec na siebie w lustrze, mam brzuch poorany straszliwymi kanionami, uda tak samo. Czytałam, że jest wiele metod usuwania rozstępów, smarowanie kremami (nic nie dało), ścieranie skóry (podobno bardzo bolesne), wycinanie (blizny) no i laser, który podobno jest najlepszą alternatywą... Szukam najlepszej metody i najbardziej bezpiecznej. To jak? Miałyście takie zabiegi??

Gość llasia
nie było się smarować oliwką w ciązy, zamiast teraz wydawać na odrozstępienie się ;) ?

Gość Katarinka1982
@llasia - czy ja gdzieś napisałam, że się nie smarowałam niczym? O to chodzi, że te balsamy po prostu nic nie dały. Jak nie masz niczego konstruktywnego do powiedzenia, to może najpierw przemyśl, czy jest sens w ogóle pisać. No chyba że chodzi Ci po prostu o to, żeby sie pokłócić.

Gość adelkyia
to chyba laserowo mozna usuwac rozstepy, nie? po wycieciu skory z rozstepami blizzny straszne zostaja.

Gość kizzu
mozna laserowo, ja usuwalam laserewwm w elite na pereca. tak samo jak blizny potradzikowe tak i rozstepy mozna laserem traktowac

Gość musztarda78
Czy po takim zabiegu od razu widac efekty ? No i to co wazne-ile potrzeba takich zabiegów ?

Gość vvvvvffff234
laser jest dobry ale to potrzeba ok 4 zabiegów(zależy od głębokości) ale 3-4 laserowe zabiegi to takie optimum dla każdego

Gość baska_jj
Dziewczyny swoja droga bardzo dobrze ze mamy taka mozliwośc ze wszelkie niedoskonałości po ciązy mozemy dosyc szybko i skutecznie usunąc własnie przy pomocy takiego lasera jak ten w Elite.

Gość milenuszka
Sporo dziewczyn pisało o tym ze laser skutecznie pozwolił im na pozbycie sie rozstepów ,wiec mysle ze jesli wszystkie inne sposoby zawodza warto jest tego spróbowac.Tu raczej sie nie rozczarujemy.

Gość anjja to jaaa
ale czy mozna użyc lasera na rozstępy na piersiach, bo to wrazliwe miejsce, ja tylko tam mam rozstępy

Gość gość
Właśnie można na piersiach?

Gość gość
Właśnie można na piersiach?