Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Posiadaczka Biustu

Oklapłe piersi

Polecane posty

Gość Posiadaczka Biustu

Po porodzie dziecka jakieś 5 lat temu mój biust opadł i stał się wiotki. Dodam iż jest spory mam miseczkę E a do tego jestem szczupła. Nie miałam pojęcia co z tym zrobić, usiłowałam ćwiczyć, ale nie byłam konsekwentna, kupowałam drogie kremy itp. Zeszłegolata schudłam jakieś 7 kilo i biust mi zmalał o rozmiar i opadł jeszcze bardziej. A żem młoda to się załamałam, nie lubiłam go. Kilka tygodni temu kupowałam w sklepie krem do brzucha - Eveline extreme 3D z efektem rozgrzewającym i innymi bajerami (też jest fajny) a do niego była dołączona próbka serum ujędrniająco - modelującego do biustu Eveline - taka różowa tubka. Użyłam go i po paru dniach zobaczyłam, że efekt jest zdumiewający. Biust wyraźnie się podniósł, jest jędrniejszy i ładniej wygląda. Polecam te serum wszystkim tym, którzy mają kłopoty z biustem. Pozdrawiam.

Gość Szczuplutka25
A to jakaś reklama? Bo coś wątpie, żeby były takie szybkie efekty... Po tylu latach oklapłości... To jednak wymaga więcej pracy Ja mam biust ok, ale dzięki systematycznym ćwiczeniom, nie jakimś reklamowanym specyfikom;) Swoją drogą to kiedyś coś tam próbowała i wiem, że zero efektu po kilku użyciach. Więc marketing szeptany chyba nieudany;)

Gość Posiadaczka Biustu
To nie jest reklama, chciałam się podzielić swoim odkryciem bo wiem, że nie ja jedna mam ten problem.

Gość Myszka Szyszka
Ja też mam oklapłe :< Ale może użyję tego co poleciłaś.

Gość używałam kiedyś-polecam!

Gość slyszalam wiele pochwal na
temat tego kremu, mam go, wklepuje niesystematycznie niestety wiec spektakularnego efektu nie widze :P

Gość ja go używam już długo
i nie widzę wcale efektów,a jakichś bardzo oklapłych nie mam ani nie rodziłam dziecka

Miałam piersi małe A, ale na miejcu tj jeżeli chodzi o wysokość hehe. Podczas karmienia Małej Bestii miałam wieeelkie E. Dziś po ciąży schudłam i to co mam to załamka. Podziwiam kobiety, które ćwicza i masują. Ja zbieram na chiruga.

uuu la la.. nieźle.. ale to dorgie taka operacja napewno..

przepraszam chirurga. Krem stosowałam uważam, że jest niezly. Jednak ja oczekuje czegoś więcej.

Gość Posiadaczka Biustu
Owszem nie zastąpi on operacji ale jest naprawdę dobry, ja go nie wklepuję tylko masuję. Tak jak jest napisane na opakowaniu od dołu do góry - i autentycznie widzę rezultat. Nie sądziłam, że coś pomoże mi poza wizytą u chirurga.

tanio nie jest. Około 11 tys. Strasznie dużo pieniędzy. Można by wiele pożytecznego zrobić z taką kasa. Jestem samolubem przyznaje się.

Gość małolatka18
ja mam osiemnascie lat i duże D i wiecie co? moje cycki opadaja z dnia na dzień!!!! sa takie leiste...tragedia

Gość japonka z tokio ....
taaa :o i miej tu dziecko, a potem sie czyta na forach jak to kobiety po porodzie maja takie problemy z rozstepami, seksem i tusza nie dziekuje :)

mam 20 lat, tez sie boje miec dzieci bo dokladnie ;p wypisywac pozniej bede tu o takich problemach typu rozstepy czy.. fałdki.. eh

autorko przesadziłaś owszem, ładnie pachnie, nawilża ale ...zużyłam kilka tubek, za dużo to robi się zacierka moim zdaniem bardziej działa masaż na tym serum ale z pewnością się nie powiększą! ja masuję i powiem robię to w celu zmniejszenia

Gość baskant
Ja bym radziła zainteresować się dobraniem poprawnego rozmiaru stanika, bo 65E czy 70E nie oznacza wcale dużego biustu (oczywiście jak mówimy o rozmiarach dobrze dobranych). Tu jest kalkulator: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html I ciężko mi uwierzyć, żeby jakikolwiek kosmetyk bez podtrzymania w postaci dobrego stanika zadziałał - wybitnie mi post wygląda na spam.

Gość małolatka18
co tu mówic o dzieciac ja mam osiemnascie lat i niedługo cycki mi zawisną u pasa!!!!!!!! a jakbym dziecko urodziła to przeciez będę mogła cycki na ramiona zarzucac!!!!

to ja dodam...doda...m... biust mamy zakryty biustonosz czyni cuda facet w ekstazie nie zwróci uwagi a ...zwisy to jedynie nasz intymny problem owszem, masujmy, ćwiczmy...

Gość gość
A mnie sie ostatnio coś dziwnego z jednym cyckiem stało, mam bardzo obwisłą jedną pierś, druga jest bardziej jędrna. Mam rozmiar E dotychczas obie były nawet jędrne a ostatnio tak ta jedna wisi