Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama niewiadomo kogo

Jutro na usg rozstrzygnie sie nasza przyszłość!!!

Polecane posty

Witam, jestem w 9 mies, termin mam na 24 czerwca. Z moim chłopakiem od początku ciąży nie układa się dobrze bo on nie chce dziecka bo mówi że za mało zarabia i nie będzie płacił i że mnie już nie kocha. Przed ciążą wszystko było wspaniale, ja do tej pory bardzo go kocham. Przez całą ciążę on się ze mną kłócił mimo że ja byłam barzo miła i mówił że jak mu będę kazała placić na dziecko to nie będziemy nigdy razem, więc zgodziłam się żeby on się do dziecka nie wtrącał. No i wczoraj mi powiedział że jak jutro na usg się okaże że to dziewczynka to on nie będzie z nami już nigdy a jak chłopak to go zaakceptuje :-(. Jak\byłam w 20 tyg na usg to nie było nic widać wiec juro sie okaże na 100%. Proszę trzymajcie kciuki żebym miała synka, bardzo kocham mojego chłopaka i marzę żeby miał syna!!! Jutro po usg napiszę jaki wynik.

Gość jesteś jeszcze
głupsza niż on :o

Gość biedne to dziecko
biedne to dziecko,ktore ma sie narodzic..

Gość o juz piszesz normalnie
bo to prowokacja nie wierze ze ktos jest taki glupi :P

Gość juz mi zal.....
waszego dziecka i naprawde nie wiem kto z was jest glupszy

Gość aaabcia
co za debilizm

myślałam ze to forum jest normalne ale sie pomyliłłam :-(

Gość aaabcia
ha ha ha to nie forum nienormalne to ty i twój facio jestescie na maksa pojebani :D żal mi takich zaścianków umysłowych jak wy... skad sie birą takie tępaki?

Gość 521
w takim razie życzę ci dziewczynki ! Jeśli będzie dziewusia, to przynajmniej rozstaniesz się z tym palantem. Kochaj swoje dziecko a nie jakiegoś debila, któremu nie zależy. Jeśli będzie syn - twój chłoptaś i tak cię rzuci na 100 %

Dziewczyno opamiętaj się! co za bzdury wygadujesz... naprawdę aż szkoda komentować :( ... i mnie żal mi Twojego Maleństwa

ale o co wam chodzi???????????????????????? ja kocham bardzo to dziecko i kocham mojego chłopaka, chce dla dziecka jak najlepiej, zeby miało ojca. Moj chłopak jest dobrym człowiekiem tylko sie zdenerwowAŁ teraz jak jestem w ciąży bo on mało zarabia a chciałby dla syna jak najlepiej. On chce miec jedno dziecko wiec to jedyna szansa zeby miał syna. Ja od niego nie chce ieniedzy bo ja mieszkam z babcią i ona mi pomoze a ja poszukam pracy. Czy jest jakas dziewczyna w podobnej sytuacji to pogadam na gg bo tutaj to nie wiedza o co chodzi a wyzywaja człowieka :-(

Gość milton
Mam nadzieje, ze to prowokacja Jesli nie to masz faceta kretyna i kaz mu spadac jak najszybciej Sama tez za wiele nie masz w glowie

Gość on chce mieć jedno dziecko
więc to jedyna szansa na syna. To w końcu chce to dziecko,czy nie!!!!???? Co to za różnica jaka płeć dziecka.Albo się kocha albo nie!!! Nie życzę Ci,ale co zrobisz jak Ci się urodzi chore dziecko lub Ci je najzwyczajniej spieprzą przy porodzie? Co wtedy zrobisz???

Gość i nie wiadomo co sie okazalo
?

nie uwierzycie! będe miała szympansa, juz po mnie! Zenek jeszcze nie wie ale na pewno ktos mu podpierdoli :(:(:(

właśnie weszłam na kaeterię , szukałam tematu a tu kos go znalazł :-) To wyżej to się ktos podszył:-( Ale najważniejsze to jest to że synek na 100%!!!!!!!!!!!!!! :-) :_) :-) :-) Mój chłopak się bardzo cieszy bo to było nasze mrzenie żeby mieć synka :-) I powiedział że nie powie mi jakie imię mu wybrał bo jak się urodzi i bedzie wiadomo na 100% że chłopak to mi dopiero powie a tak to będzie niespodzianka:-) Jest tutaj jakaś mama co spodziewa się synka za ok miesiąc i chce się podzielić obawami i radościami? Fajnie z kimś miłym pogadać:-)

hahaha dore dobre ja mysle ze moj chlopak da mu na imie Bronisław, nie podoba mi sie ale wazne ze nie zostawi mnie jak stara sciere sama na pastwę losu!

ktoś się podszył pod mój nik :-(

oj joj :)

kurwa ty nie masz ambicji tępa blacharo? niech go nazwie Skurwysyn Hujosław :P

Gość a ja uzywalam ..............
moze sie zaczernij zanim podszyw to zrobi.

a po co taki głupi nick zaczerniać? :)

Gość a ja uzywalam ..............
zeby taki glupi podszywacz sie nie wyzywal:P

Gość jezeli jzeli
dzewczyno twój chłopak to kawał gnoja, nie daj sie tak zdominowac Decyzja co do imienia powinna nalezec do obojga rodziców Moze kiedys się zmieni i zrozumie,ale jak na razie to jakiś palant :-0 Az strach pomyslec ,ze to moze nie byc prowo Pamiętaj ty tez podejmujesz decyzje , on nie jest twoim panem :-0 Powinien cie szanoawac i kochac , a on chyba kocha ale tylko siebie :-0 kawał dupka i tyle ,warty ale kopnięcia w dupe

no ale ja musze zmienic nicka bo juz wiem kogo jestem mama- Skurwysynka Hujosławka!

Gość mama niewiadomo kogo ta prawdz
to nie ja pisałam a jak ktoś chce pogadać to podam gg

Gość mama niewiadomo kogo ta prawdz
ale on mie kocha i synka naszego kocha tylko on sie poprostu załamał że zaszłam w ciąże a on za mało zarabia :-( Ale mi babcia pomoże i ja nie chce os niego pieniedzy a tak to my sie kochamy!!! Ja mu wybaczyłam juz te kłótnie bo juz jest inaczej. A co do imienia to juz kiedys było powiedzine ze jak synek to on nazwie a jak córka to ja nazwie:-)

tak , tak bedzie njalepiej, jak chcecie pogadac normalne mamusie piszcie na 23725597 !

Gość umgasum garum ge umga sum garu
ja pierdziele, rozsądek podpowiada mi ze to prowokacja, no ale jezeli jest na świecie faktycznie taka idiotka to powinnio sie ją leczyć psychicznie, bo nikt normalny nie będzie nazywał ojcem swojego dziecka takiego darmozjada co żałuje pieniędzy własnemu dziecku , nawet jeżeli zarabia 10 zł to 9 zł ma wydać na dziecko .

to powyzej to jakis podszyw znowu, prosze mi dac spokój juz!