Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadiaaaaaa

bo to ze mną jest coś nie tak

Polecane posty

Gość nadiaaaaaa

Ciągnie mnie po prostu do zakręconych, nietypowych, odjechanych facetów, najlepiej artystów. O niebanalnym charakterze, spontanicznym zachowaniu, wygadanych, oczytanych, świrniętych, ale inteligentnych, zaskakujących, indywidualistów. A później się sama dziwie, że kolejne moje związki (nawet te długoletnie) okazują się klapą i wtedy płaczę, kwiczę i ryczę, a życie rozpada się mi na małe kawałeczki... Jak się przekonać do normalnych facetów????

Gość normalni faceci są nudni

yyyyyyy tez tak mam lol hahha myslalam ze jestem jedyna ale jednak nie haha dzieki ze jestes :)

Gość nadiaaaaaa
ciesze się, że nie jestem sama:) wszyscy mi jednak zakazują kolejnego związku z takim osobnikiem. Znajomi się śmieją, że teraz oni zrobią casting, żeby w końcu wybrać mi "normalnego" faceta..

heheh no ale w sumie fajni sa tacy kolesie z charakterem a nie cipki i pedalkowate chlopaczyny heh

Gość _kredens_
takie typy najczęściej nie nadają się do życia - wieczni marzyciele

Gość nadiaaaaaa
No właśnie Kredens! Nie nadają się, bo najczęściej są megaegoistami, wiem z własnego doświadczenia, dlatego pytam - jak przekonać się do normalnych? i czy są normalni, ale nie c*pki, jak to pisała Schellerka? Matyldaxp- witam:)

wiesz co w sumei ja mysle ze ty tak na prawde jestes do nich przekonana ale z 2 strony jaraja cie tacy inni kolesie hee z wiekiem ci to przejdzie hehe

Gość _kredens_
przekonać to Cie może tylko ktoś , ale to musisz go spotkać i poznać , a zapewniam, że tacy z jajami istnieją - weź koleżanki i idźcie do pubu w weekend za 2 tygodnie jak będą mecze - wypijcie browara - poznasz kilku i sama zobaczysz

Gość _kredens_
każdy facet z jajami kocha football :D :D :D

Gość nadiaaaaaa
Z wiekiem??? O matko! To ile mam jeszcze czekać, do czterdziestki? Ja poprostu wiem, że bycie z "normalnym facetem" jest chyba bezpieczniejsze, ale nie wiem dlaczego trafiam na samych odjechańców. A jeśli już jakiś ustabiliozwany się mną zainteresuje, to nie wiem czemu, ale boję się zaryzykować. A później cierpię.

Gość nadiaaaaaa
No jest to jakiś pomysł z tymi meczami, sama lubię oglądać w pubie przy piwku (zupełnie inna atmosfera). Ale przecież facet na takim meczu widzi tylko ekran, kufel i kumpla obok!!!

Gość _kredens_
nie prawda - jak widzi ciekawy okaz po drugiej stronie potrafi się "rozdwoić"

Gość nadiaaaaaa
kredens- zobaczymymy, ale szczerze wątpie... Jak bywałam na takich meczykach, to większość panów po meczu wstawało, podawało rękę kompanom, poierowało obrączki i grzecznie do domku... offerma- a co wtym złego, że się zastanawiam nad taką opcją, mi robią bałagan w głowie nieuporządkowani kolesie.. A jestem już w takim wieku, że się zastanawiam, pytanie tylko czy, jak przekonuje Kredens, są normali kolesie, ale z jajami?

Gość nadiaaaaaa
polerowało miało być

Gość _kredens_
a i obrączki będą pewnie - "nie każdy okaz jest na dwa raz" - ale tym to się nie przejmuj - chcesz poznać to poznawaj , nie ma innego sposobu ani innej na to filozofii , chyba ze net , ale to ryzykowne

Gość _kredens_
offerma chce Cię przekonać , że nie ma facetów z jajami i są tylko zgredy krytykujące wszystko dookoła i nie widzący nic poza czubkiem własnego nosa - i nie jesteś durna i wiem dokładnie o co Ci chodzi z tymi facetami , bo sam znam kilku doskonale :) :D

Gość nadiaaaaaa
offeerma - jesteś kobietą czy mężczyzną? Dlaczego durna? Bo szukam szczęścia? Ja nie zamierzam się z nikim wiązać i nikogo oszukiwać, jeśli na wstępie zobaczę, że coś mi nie pasuje. A po paru spotkaniach to chyba nikomu bałaganu we głowie nie narobię, bo gdyby tak było, to by ludzie nie ryzykowali i siedzieli sami jak palec.' Kredens - dziękuję, dajesz mi nadzieję:) A co do netu to nigdy nie próbowałam, mogłoby to być ciekawe, choć nie miałabym pojęcia, jak się do tego zabrać. ale skoro mówisz, że ryzykowne, to to przemyślę.