Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwokastarakwoka

moj facet i jego chore myslenie

Polecane posty

Gość Kwokastarakwoka

moj facet szuka kobiety an całe zycie, analizuje mnie rozkładajac wszytkie cechy mojego charakteru na czesci pierwsze i jak teraz gadalismy to po prostu mysli czy jestem kobieta z która chce byc całe zycie..o takie ma myslówy dodam ze ejstesmy razem poł roku powiedziałam mu ze to chore..mówie mu ze ludzie sie docieraja kazdy ma wady i zalety o on mnie analizuje w ten sposób: zaj**ista bo zawsze ma super nastrój, ciagły banan na twarzy, ale zle bo czasem za duzo tej radosci i czasem mogłabym byc powazna super ze mma ciagła ochote n niego ale czasem az za bradzo i jestem nachalna ze koncze studia i nie mam pracy i dopiero zaczne szukac i msuze zaczynac wszytko od poczatku fajnie ze jestem kontaktowa i wygadna i mam dobry kontakt z ludzmi i ciagle wada, zaleta ja juz mu spiewam plus i minus to jedyne co słszye plus i minus plus i minus

Gość pipakosmita
a on co ? chodzący ideał? capi mi narcyzmem, znam takiego faceta!

Gość _kredens_
to już było !

Gość Kwokastarakwoka
ja mu mowie ze to chore i ze jakbym ja miała tak rozkładac jego cechy chakateru na czynniki pierwsze to by sie załamał:D

Gość Kwokastarakwoka
o sobie tez ma dosc niskie mniemanie on szuka kobiety na całe zycie, zony i po prostu zastanawia sie czy ja jesstem ta odpowiednia ..to naprawde debilne

Plusem jest to, ze w ogóle myśli o Tobie i o przyszłości. A mógłby się tylko z Tobą bzykać, prawda? Jeśli facet jest w wieku w granicach 25lat - to widocznie czegoś chce od Ciebie. Może chce siebie przekonać, że warto sobie dać spokój z Tobą?

Mój też ma takie rozkminy, tylko bez tego z żoną.

Gość Kwokastarakwoka
ma 27 a własciwie to 28 lat on chyba sam nie wie czego chce sam mi przyznaje ze jest głupi ze tak mysli i ze własciwie mam dobry charakter i ze mna wszystko ok, a on jest wariat

Gość hmmmmmmm hmmmmmmmm
skoro Ci to nie pasuje to po co z nim jesteś?

Gość Kwokastarakwoka
o tej zonie to moze nie gada..ale gada o całym zyciu własnie wczoraj miał takie myślenie, czy jestem ta z która wytrzymałby całe zycie:O

Gość Kwokastarakwoka
bo go kocham:)

"czy jestem ta z która wytrzymałby całe zycie" Podaj jeszcze parę przykładów:) Prawdopodobnie okaże się, że szuka argumentów aby zostawić Cię i być głęboko przekonanym o słuszności swojej decyzji.

Gość pipakosmita
ale on ciebie chyba nie skoro tak cie analizuje

Gość Sama nthe ła
powiedz mu, że KAŻDY medal ma dwie strony. a Ty masz dwie dobre :D

Gość hmmmmmmm hmmmmmmmm
wiesz... nie chciałabym od mojego faceta słyszeć że on ma wątpliwości czy chce być ze mną czy nie ...

Gość Kwokastarakwoka
wiec sie go pytam do jakich wnisków doszedłes on ze do zadnych w koncu nie doszedł, ze ot tak mu sie właczyło a dodam ze spedzililismy przemiły weekend razem a jakie przykłady mam podac bo nie wiem..przykłady napisałam w temacie jak mnie poznał to stwierdził ze jestem fajna kobieta z która mogłby ułozyc sobie zycie i byc szczesliwy, ze jestem w porzadku mam poukładane w głowie, wieczna optymistka, ze ogarne zycie, ze jestem spoko w łózku i ze wszytsko ze mna ok

Gość Kwokastarakwoka
my tak szczerze ze soba rozmawiamy, chcoiaz te rozmowy sa ciezkie i blesne dla nas nie raz, a on sam przyznaje ze z nikim tak szczerze nie rozmawiał bo zawsze sie zamykał, a ja tez nie przypuszczałam ze jestem zdolna do tak szczerej rozmowy

Gość Kwokastarakwoka
up:(

Gość Kwokastarakwoka
kto pogada kto pogada:)

Powiedz mu, że to nie w porządku, że nie jesteś jakimś radiem, które rozbiera sie na częsci i analizuje, wyrzucając części, które się nie podobają:)

Gość Kwokastarakwoka
mówie mu cos w podobie zeby mnie tak nieanalizował, bo to nie w porzadku zwazywszy ze raczej nie ma sie czego czepiac w stosunku do mnie, bo ja nparwde jestem bardzo w porzadku w stosunku do niego i staram sie az nadto

To może zagraj mu na uczuciach, udaj oziębłą, niedostępną, obrażoną z powodu jego zachowania, a moze zrozumie, że robi błąd i tak naprawdę Cię kocha i nie chce Cię stracić:)

Gość Kwokastarakwoka
chyba powinnam, ale zawsze sie konczy tak, ze ja jestem ta biedna a on ta która rani..a ja zawsze pełna wiary w lepsze jutro jakos damy damy..... kurwa nie wiem skad we mnie tyle cierpliwosci

Gość Kwokastarakwoka
ja w zasadzie nie mam do niego pretensji zwyczajnie jest mi przykro..ale co zrobic serce nie sługa

Gość Kwokastarakwoka
juz miał okazje mnie z niej poznac, ogolnie osttanio w ogole przechodze najbardziej chujowy okres w swoim zyciu..brak kasy pracy, przeciekajacy dach i niezdecydowany facet, jeszce brak mobilizjacji do napisania mgr a musze sie bronic w lipcu

Gość Kwokastarakwoka
ja mu z reszta powiedziałam ze ja taka jestestem usmiechnieta radosna wariatka i ludzie mnei za to uwilebiaja wiec nie mam najmiejszego zamiaru tego w sobie zmieniac bo straciłabym osobowosc on w zasadzie lubi mnie taka, zreszta sam przynzał ze mało ejst tak zabawnych osób jak ja:P