Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Kobiety wytłumaczcie mi dlaczego kiedy jade moim samochodem

Polecane posty

Gość ona23lat
Pff.. Ja maślone oczka bym zrobiła tylko na widok zajebistego motocykla. Nie mylić z motocyklistą.Twoja auto nie zrobiłoby na mnie wrażenia. ;p

Gość tristan123
kotku, ja jak moim dodgem nitro jadę to te przystojniaczki takie jak ty sztywnieją na mój widok:-* wiesz, chwytam życie za rogi:-)

Gość Sama nthe ła
przystojniaczek, powiedz mi, dlaczego jak idę ulicą na szpilkach i w seksownej sukience to każdy facet gapi się na moje długie, zgrabne nogi i pupcię? no czemu? :( a laski gapią się na twojego rzęcha pewnie dlatego, że trabantów już się nie produkuje, także to już praktycznie rarytas i unikat na polskich drogach - zwraca uwagę.

Myślec, ze przystojnych facetów jest masa, a jak przystojny(sądząc po nicku) jeździ drogim samochodem to podwójny plus:) tak jakby piekna kobieta i łatwa do tego:o

Gość a mnie cały czas frapuje
jakie auto ma przystojniaczek że tak się nim podnieca? Cóż to za limuzyna? Rzuć markę, będzie wiadomo o czym mowa :)

Gość tristan123
a jak piękna kobieta jeździ dobrą furą to może zarywać takich przystojniaczków?;-)

Gość tristan123
ups... geje to nie dla mnie sorki:-)

Gość same mierne to chyba ty miałeś
z ortografii przystojniaczku cwaniaczku..

Gość ona23lat
A kto tu mówi o zalotach? Chyba się autor troche przecenia.

Gość hmmmmmmm hmmmmmmmm
następny belmondo barów mlecznych :D

Gość fillodendron
jak zasuwam moją hulajnogą to zauważyłem że sąsiadka z pierwszego piętra się ślini tylko nie wiem czy na mój widok czy na widok mojego pojazdu :(

Gość tristan123
ludzie patrzą na dziwolagi z ciekawości:-) zmykam miłego wieczorku:)

no powiesz co to za fura? To ci powiem czemu patrza....bo moze swoja bryke przeceniasz.

a czy to znaczy, że by sie ze mną przespały licząc na to, że będe ich sponsorem do końca zycia w zamian za dawanie dupy ?

Gość hmmmmmmm hmmmmmmmm
wiesz czemu ludzie się na Ciebie lampią jak powozisz? Bo ich zastanawia, od kiedy dzieci mają prawo prowadzić auto? :D

Gość tristan123
i tak ma marne szanse - mądre laski wiedzą że od tatusia pożyczył i pewnie wolą jego ojca od niego:-) jak już na furę patrzą bo jak na niego to może i ładny jest- dopóki się nie odezwie oczywiście:-)

Gość przystojniaczku
A co się dziwisz, przecież jesteś taki przystojny i śliczny jak aniołek, i te piękne rzęsy które ci ocieniają oczęta błękitne jak lapis lazuli, i te gęste kręcone loki złociste opadające ponętnie na muskularne nagie ramionka, i ten nos klasyczny ani mały ani duży a w sam raz, i ten wzrost herosa sięgający chmur, policzki rumianiutkie jak u różyczki i biel nieskazitelna zębów błyskająca spoza warg rumianych....istny archanioł świetlisty, nieziemski i promieniejący dobrocią i altruizmem.............jak tu się nie przyglądać takiemu anielskiemu przystojniaczkowi rodem z nieba i bajki. (ps.....jeśli nie masz takiego anielskiego wyglądu to uświadamiam cię że maślane oczka do facetów w samochodach robią pracujące panie szukające klientów...taki mają zawód)

23 lata i dobra fura.......nie wierze :) Cały czas próbuję dowiedzieć się jaka to marka, bo co komu dobre mój kochany :P

Gość ona23lat
Jeżeli szukasz takiej panny to może i znajdziesz. Jeżeli to szczyt twoich marzeń to życze powodzenia.