Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Kobiety wytłumaczcie mi dlaczego kiedy jade moim samochodem

Polecane posty

hehe,spoko. kazdy ma prawo do swojego zdania;) ja tam uwazam,ze to nic nienormalnego jak facet ma fajne,duze auto. kazdy w miare mozliwosci probuje sie zaprezentowac z jak najlepszej strony:D

Gość ej przystojniak
wez nie rób z siebie kretyna pasztecie? czym ty błyszczysz? ze masz limuzyne? cham jestes i tyle? wiesz kto sie za limuzynami oglada? blachary i pustaki....:) a ty jestes dziad a wiesz jak sie w polsce mówi? SPIEPRZAJ DZIADU

Gość zainwestuj w tic taki
Peace :) Ja też nie mam nic przeciwko facetom w dużych, fajnych furach. Ale taki, który musi o tym pisać na forum, na 200% ma małego :D

Przystojniaczku, ostatnio twierdziłeś, że masz s-klasę. Teraz piszesz, że masz volvo:D. Nie chce mi się z Tobą gadać, więc nic nie ripostuj. Wpadłam, żeby Cię wyśmiać. Dobranoc :)

Gość ej przystojniak
pirdolic tego przystojniaka....ten topik tzrba spalic...:0 nie piszcie temu frajerowi nic

Gość Przystojniaczku,nie słódź
sobie.Ja często patrzę na auta,które mi się podobają.Właściciel mnie nie interesuje.Co mi po nim,przez danie mu dupy nie stanę się właścicielką tegoż auta.

Gość Ptaszki ćwierkają
Słyszałam, że jak męnszczyna nie ma kompletnie nic do zaoferowania to rekompensuje sobie braki fajnym autem, ażeby dziewczęta chętniej spoglądały w jego stronę. Na szczęście nie jestem fanką czterech kółek tylko prawdziwych mężczyzn, którzy wiedzą co z czym, gdzie i kiedy. Samochód nie ma tu nic do rzeczy.

Gość ej przystojniak
nie pierdol ze masz duzego!!! pewnie walisz konia w tej limuzynie i patrzsz z okna na sare baby!!!!!!!!!! PRZYSTOJNAIK NIE MA WACKA..... PRZYSTOJNAIK MA MAŁEGO....... PRZYSTOJNAIK NIE MA WACKA..... PRZYSTOJNAIK MA MAŁEGO....... PRZYSTOJNAIK NIE MA WACKA..... PRZYSTOJNAIK MA MAŁEGO....... PRZYSTOJNAIK NIE MA WACKA..... PRZYSTOJNAIK MA MAŁEGO....... PRZYSTOJNAIK NIE MA WACKA..... PRZYSTOJNAIK MA MAŁEGO....... PRZYSTOJNAIK NIE MA WACKA..... PRZYSTOJNAIK MA MAŁEGO....... PRZYSTOJNAIK NIE MA WACKA..... PRZYSTOJNAIK MA MAŁEGO....... PRZYSTOJNAIK NIE MA WACKA..... PRZYSTOJNAIK MA MAŁEGO.......

Gość balsam i żołądkowa gorzka
bo kobiety to blachary! zobacz, że panowie bez samochodów są sami (mimo, ze stać ich na kilkadziesiąt maluchów lub przepili kilka Opli Kalibra naprzykład . . .

Aha i nie wiem czemu oglądają się za Twoim samochodem, bo volvo jest na pęczki. Zrozumiałabym gdybyś woził się Mustangiem z 67, a tutaj taki pospolity wóz...nic ciekawego

Gość nikt0123456
a ja powiem tylko tyle, ze wszyscy tu dla mnie jestescie zalosni. A glupie tepe i puste blachary ogladaja sie za kazdym samochodem. Pozdrowienia z mazur ;-)

ja lubię fajne samochody i nie jestem blacharą , może interesuje ich marka samochodu , bo też takie chcą, a nie konkretnie Ty i to , że to Twój wózek :)

Gość odpowiadam na pytanie
Bo jestes tak brzydki że zastanawiamy się kto cie spłodził zeby go ukarać..

przystojniak na mnie też się dziwnie patrzą jak jade samochodem :D wkońcu blondynka za kierownicą :D:D:D:D

Gość citzen
Dajecie się nabierać na te brednie ?

Gość www.odlotek.pl
przecież to ściema.ps polonez to też limuzyna:)