Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joseph z Ghana

Romantyczna murzyna lubieć białe szpara

Polecane posty

Gość Joseph z Ghana

Polskie k**ew patrzec jak czarna brac traktowac biale sucze gdy one nie chciec sie z nami ruchac: http://www.sadistic.pl/nigger-bije-dziewczyne -za-to-ze-nie-dala-mu-nr-telefonu-vt41869.htm Na szczescie wy ochoczo nadstawiac szpara, ssac czarna knaga i lizac d**a, wiec klaps dostaniecie dopiero jak zajdziec w ciaza

Gość babcia kaczanowska
synecku czorny idź ty lepiej tam, skądżeś przyszoł. Tam ci bydzie dobrze i ciepło. Łostow ty lepij te biołe spary w spokoju a idź do dum. Posuchej rady starej kobity.

Gość Joseph z Ghana
Twoja chciec sie ruchac? Mnie we wioska jeden taki co studiowal w Europa mowil: Joseph ty do Polska jechac, ty sie tam obruchac ile sie da

Gość tyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nedzny dupku z szarego bloku w y p i e r d a l a j

Gość ale przeciez one lubia tak

Gość Joseph z Ghana
oooo nie dobrze ty odzywać się do czarny murzyn, ty biała rasista, ja tobie przysłać banana, ty sobie dobrze nim zrobić

Gość tyyyyyyyyyyyyyyyyyy
w y p i e r d a l a j polaczku niemyty, bo ci pierdolne z mojego nazistowskiego buta

Gość Joseph z Ghana
tyyyyyyyy sie nie denerwować, jak nie mieć banana nic nie szkodzić, ty sobie zrobić dobrze kiełbasa krakowska Pozdrawiać:)

Gość tyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Joseph, a mógłbyś mi zapakować swój czarny rapier w mój hitlerowski anus? Potem możesz mi dać w ryja jak tej lasce. My, nazi-chłopaki marzymy po cichu o byciu suką czarnucha

Gość Joseph z Ghana
Jasna sprawa, moja jak na murzina przystać, ruchać wszystko co pod pała się nawinie. W Ghana moja ruchać koza, w Polska moja mieć do wyboru tępe kurwiszony, ale i twoja blada nazi-dupa zostać przeorana mój czarny oszczep