Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mruual

do Adaśia

Polecane posty

Gość mruual

jesteś sexy ❤️ moj typ mezczyzny :P

to do mnie? ;) jeśli tak to dzięki...

Gość koziołka
Prawdziwy facet mmm

Gość mruual
tak :) taki rock and rollowy chłopiec z ciebie ❤️

Gość mruual
i masz zajebisty zarost :P

tak się składa że gram rocka;) tzn gram w zespole rockowym. Miło mi że tak uważasz, rzadko to słyszę;) ale może lepiej nie syp mi komplementów bo wstydliwy jestem:)

Gość mruual
i tak ma byc :P nie ma nic seksowniejszego od rockowego chłopia z kilkudniowym zarostem, a jak gra na perkusji i fotografuje to jeszcze lepiej :P

Gość mruual
no to nam sie chłopcy trafili :P a na ulicach pelno pseudo raperów :(

idę spać, rano do pracy niestety... Ale jak ktoś chce popisać to zostawiam maila:) adasshanny1@tlen.pl pozdrawiam i dobrej nocy życzę:)

Do samego rapu nic nie mam, bo o gustach sie nie dyskutuje ale niektore wyuczone zwroty typu "jp 100%" gdzie nie mialo sie nawet kontaktu z policja rzeczywisice sa irytujace :p Ale i z rocka trafiaja sie takie przypadki.. Justin blieber podobno zajmuje sie tez "trash rockiem" :O! Adas w czym glownie gustujesz ?

ja w zasadzie nie słucham rocka. Ja go poprostu gram. Takie już moje zboczenie, nie znoszę konkurencji, która do tego jest ode mnie lepsza;) a tak serio to słucham wszystkiego co ma mocniejsze brzmienie, ale tak ogólnie mogę tylko powiedzieć, bo nic konkretnego mi się nie nasuwa:) akurat słucham płyty nieco innej niż zawsze, Bullet for my Valentine a dokładnie piosenki Room 409

dzięki wielkie...ale aż mi jakoś dziwnie głupio;)

Eeee to nie slabo :p Mintaja - mowic cos, a zyc wedlug czegos to dwie rozne rzeczy. Mam nadzieje ze zostaniesz przy mowieniu (jesli w ogole! :P)

mam jeszcze jedno zboczenie. Jak już słucham jakiejś piosenki to nie mogę się skupić na treści czy całości a skupiam się na grze perkusisty. Czasem ze słuchu gram coś:) nie mogę się pozbyć tego słuchu tylko do bębnów...

Chodziło mi bardziej o to, że mam powody, że tak sie wyraże, żeby się tak wyrażać :classic_cool: ale oczywiście jestem grzeczna i nie mówię :)

Mintaja ładny koń:) rysujesz może na zamówienia coś? :)

Adamie, Adasiu, nie :( ja to raz na jakiś czas tak sobie usiądę i tak z nudów dla siebie coś maznę :P

a szkoda. Ładnie Ci wychodzi. Przynajmniej ten koń:) w końcu nic innego nie widziałem. Też czasem rysowałem, ale bardziej to były jakieś nieodgadnięte smarowania na papierze z nudów niż konkretne obrazki;) raz tylko narysowałem coś z sensem:) ale Ty się dziewczyno marnujesz ze swoim talentem. Patrz, a miałem już iść spać:)

Adas - to akurat jest normalny syndrom :) Chociaz na tekscie tez sie duzo skupiam :) Mintaja - kwestia doboru towarzystwa - tak mysle :p Jesli mialem jakis problem to zawsze umialem sie w normalny sposob dogadac :)

To chyba Ty się zmarnowałeś :P a powiedz mi co ja mam z tym moim niby talentem robic? ;) Nie idź spać, nie :classic_cool:

Szejku- yyy no jak chcesz to sobie i tak tłumacz :P ps. Czy ja wyglądam na osobę, która potrafi coś normalnie? :( :classic_cool:

co zrobić? Rysuj więcej, nabierzesz wprawy i może zacznij gdzieś pokazywać swoje dzieła:) na początek na jakiejś stronie np deviantart.com . Możesz też nawiązać ciekawe znajomości z osobami które też "chwalą się" swoimi wypocinami;) ej. Jak zaśpię przez Ciebie do pracy to znajdę Cię i uduszę;) hehe

co? pracy? gdzie pracujesz jako kto co robisz? :P yyy to ze stopki? ;)

Mintaja - z pewnoscia potrafisz cos normalnie :p Lece, milej rozmowy zycze :)

Gość Potwierdzammmm
Adaś najseksowniejszy na Kafe :) Sama mam chłopca, ktora gra na gitarce w kapeli rockowej, więc wiem coś o tym ;) Rockowi chłopcy sa the best !!!