Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mruual

do Adaśia

Polecane posty

Szejku... ta.. tylko co? :( ((:classic_cool: )) no leć, ale o tej porze Ty? ehh 🖐️ :)

u takiego jednego faceta pracuje co to mnie beznamiętnie wysyła na wszelkie głupie fotografowanie:) ogólnie to robię i "upiększam" zdjęcia. Jutro o 5.30 mam jechać robić folder dla jakiejś pierdzielniętej firmy. Kto to widział wysyłać człowieka o tej porze z domu...w domu zajmuje się naprawą komputerów ale nie tylko w domu, bo również u szefa pracuję jako informatyk. Wiem, zagmatwane:) a w weekendy gram z kumplami.

ja też nie chcę. Ale faktem jest że dostanę za to zlecenie sporo kasy, więc warto:) a Ty Mintaja czym się właściwie zajmujesz?

hm chcesz wiedzieć? Pewny jesteś? No to chodze do 3 gimnazjum, tak, już spadłeś z krzesła? :P

nie spadłem kurde bo leże na łóżku;) to młodziutka jesteś... Ja to już stary i jestem i się czuję taki...

możesz mi nie wierzyć ale ja też, mam takie wrażenie że im starszym sie jest tym te lata jakoś szybciej lecą :( później to tylko praca dom praca dom tak ogólnie . To ile masz lat? :)

32... Urodziłem się niestety 9.03.1978 po 12 godzinach męki mojej mamy;). Stara dupa ze mnie(i słyszę to co roku od koleżanek). Ale

jestem taki śpiący że nawet nie wiem co piszę;) ale że miło się pisze to mogę nie spać całą noc;)

Gość Adasiu jak tam twoj
dzidziuś ?:)

dzięki moim skomplikowanym obliczeniom dowiedziałam sie że jesteś 2x straszy ode mnie :classic_cool: :P tzn tak bez obrazy no ;) złe koleżanki masz :D mężczyźni to i tak zwykle wyglądają na mniej więc powiedzmy że masz 22 :P a ja na starsza wygladam? :classic_cool:

młody ze swoją mamą na "urlopie" nad morzem jest:) mieli mnie dość już:) hmm...kiedy to było jak ja miałem 22lata;) Ty na starszą? A wiesz że ciężko mi powiedzieć?:) nigdy nie byłem dobry w takim ocenianiu:)

no, bo mi dobrze nawet z tym wiekiem :P nie chcę sie starzeć 😭 ufff w 2012 koniec no to :classic_cool:

Gość Minstaja po tym zdjęciu
to nic nie mozna stwierdzic, ale chyba śliczne wlosy masz ;)

haha:) mi byłoby dobrze jakbym ciągle miał 25 lat:) miałem takie fajne życie, z dala od wszystkiego. Trwało tylko rok ale zawsze coś:)

Gość Minstaja po tym zdjęciu
co to znaczy z dala od wszystkiego ?

pomarańczo - bo ja tu się za bardzo nie chcę ujawaniac :) a włosy nooo dużo roboty nimi mam :( :classic_cool: :P

znaczy to dokładnie to, że wyjechałem do USA i robiłem co chciałem:) miałem pojechać tam znów, ale kurde znalazłem tu pracę, kobietę itd... A właśnie Mintaja moja kobieta ma 22lata, czyli jestem w tym samym wieku co ona? Fajnie;)

w zasadzie Wawa ale w tym danym momencie jestem w Elblągu:)

No fajnie, fajnie :classic_cool: Hm... No USA, wow wiem gdzie na mapie nawet! :P a Warszawa to blisko jak coś :P Słuchasz rocka... znasz taki zespół Mafia? ;)

no przykro mi ale nie...chociaż zaraz...coś mi się o uszy obiło, ale było to dawno i nie wiem czy to to było;) a czemu pytasz?

no tak tylko bo ja nawet lubię :) no bo tam Piaseczny ((❤️)) :P oczywiście to jakże można nie lubić ;] Oj Ty chyba się nie wyśpisz jednak do tej 5 :D

Gość do jogurtożerna
Ta Mafia z Piaskiem ?:D

no nie wyspie się! Kurczę jeszcze pies zaczął się kręcić. Nie chce iść na takie zimno na dwór:(

yyyy z psem śpisz? :D Dobra, żeby potem nie było że to przeze mnie się nie wyspałeś? :P

nie śpię z psem;) przyszła niedobra do pokoju i zaczęła łazić z kąta w kąt. Dopiero jak powiedziałem że ma położyć się gdziekolwiek to przestała:) teraz to za dobrze mi się pisze żeby spać iść:) chyba że usnę z telefonem w ręku;)

że piszesz z kimś, czy z telefonu na kafe? ;> Matko ja ze zwierząt mam tylko pająki :( :classic_cool:

z telefonu na kafe:) a właściwie czemu nie przejdziemy np na gg? Jak chcesz oczywiście:) no ja mam owczarka niemieckiego długowłosego i do tego mysz i rybki;) idę sobie coś do picia przynieść;)