Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżesiczka

Usiądź obok Dżesiczki

Polecane posty

Gość dżesiczka

Usiadłam prawie na ziemi, gdy usłyszałam jak matka mówi to do dziecka. Zakładam, że Dżesiczka pisze się właśnie przez Dż :o

Gość dżesiczka
Nie, zdecydowanie była to Dżesiczka :o Matka była młoda, gruba i spocona. Ciekawe, jak miało na imię drugie dziecko :)

Gość mnie się imię podoba

Gość etgetge
Dobrze że się nie dowiedziałaś. Ludzie o słabych żołądkach mogli by dwóch takich imion naraz nie wytrzymać.

Gość Andzeliczka Nikolka Dzasminka
Albo Amandzia

Gość a w czym widzisz problem
bo trochu nie rozumiem o co ci lata

Gość A moze Dzeniferka

Gość mam koleżankę, która ma dwie
córki: Laura i Sandra Laurka i Sanderka :D

A ja dla równowagi powiem, że rozumiem problem i współczuje, że spotkałaś się z tak przykrą rzeczywistością "twarzą w twarz".

Gość dzesiczki itp
ja w sobotę byłam z synem na placu zabaw jak się okazało były tam same starsze dzieci ok 10 lat - 3 dziewczyny nie wiem czy siostry ale miały na imię Amanda Samanta i Angela (być może Angelika ale mówiły do niej pozostałe Angela) dla mnie tragedia ale co kraj to obyczaj :/ zarówno wymienione wyżej nie podobają mi się i wręcz mnei odrzucają jak też Maja, Nikola, Nadia, Natalka, Amelka Oliwka itp ja za miesiąc urodze dziewcyznkę i dam jej na imię Ewa, być może dla weilu matek Ewa jest tak samo parszywe i odrażające jak Dzesiczka :)))

Gość zaoczne sa na pewno
a ciekawe co powodowalo Twoja mama kiedy postanowila dac Ci na imie Laura :) Bo raczej zachod nie wchodzil wtedy drzwiami i oknami. Przynamniej bylas oryginalna wsrod rowiesnikow :)

mój tata związał się z osobą, która ma wnuczkę Jessicę :) Oczywiście potwierdziła się tu reguła, że ludzie nadający takie imiona dzieciom to rodziny patologiczne, margines społeczny....Podglądam czasem tą Jessicę na nk i widzę, że jej mama ma problem z pisaniem imienia. Np zdjęcie podpisane "urodziny Jessicci" :)

Gość imiona imiona
ulubiony temat kafeteriuszek sasiadka ma 2 synow: Jeremiasza i Nataniel w zlobku syna: Nataniel. jakis na S ale zapomnialam, Patryk (mamusia dresiara z przepitym glosem wiecznie sie drze na caly korytarz "Patryk") Nadia, Maja to akurat kolezanki z podworka

Gość ja tez mam na imie
Ewa i uwazam , ze to piekne imie. Kiedys spotkalam sie z imieniem Samboja :O

ja też miałam być Laurą 28 lat temu :> albo Kariną lub Wiolettą, niestety tata się nei zgodził na oryginalne imię :(((( do dziś żałuję ... mam najbardziej popularne imię, w szkole w pracy wśród znajomych... nikt na mnie po imieniu nie mówi tylko albo przezwiskiem albo nazwiskiem bo jak tu powiedzieć Ania skoro jets ich 4-7 itd.. która Ania...itd... za to w szkole miałam koleżankę w klasie z tzw patologicznej rodziny o imieniu Laurencja :D teraz znam małą Laurę i jej siostrę Lorę :) rodizna jak rodzina ani patologiczn ani jakas z wyższych sfer :)) mnie się Laura nawet podoba :)

Gość nie mam kasy
najlepiej jak kiedys na poczcie kobieta ktora stala przede mna w kolejce wola: stanislaw! stanislaaaw! ...no i nie trudno sie domyslec ze przyszedl rzeczony stanislaw ...tyle ze byl 4 letnim panem :o

ja za to zdębiałam jak kupiłam sadzonki na allegro od pani Maji MIchals... spodziewałam się młodej dziewcyzny a spotkałam się z babulinką ok 80tki na ogrodku :D coś jak z tym Stanisławem :))) ja na swojego często jak chcę go do porządku pzrywołać wołam Tadeusz też mógłby ktoś zdębieć że to niespełna 3 latek :DD::D

Gość ej powiedz
Moja kumpela wczoraj urodzila core. Bedzie miala na imie Neomi :O

Gość nie mam kasy
albo anula... ale to juz bardziej dl chlopczycy no to musisz zrobic test na poczcie :P nastepnym razem jak przyjdzie wam stac w kolejce wolaj malego: tadeusz! tadeuuusz! :) i obserwuj kontem oka gapiow

Gość Patryk nie kojarzy mi sie
z dresiarzami. Fajne imię No chyba, ze ktoś ma takie doświadczenia

hihi czesto mam widownie na placu zabaw wolajac Tadeusz! za to ja sie "gapie" jak matka woła Amanda albo Sandra, Kevin itp :))) jestesmy kwita :) a co do mojego imienia to ja juz wole jak mowia mysza niz Anula, Andzia, Anki, itp

ja też wołam Tadeuuusz! jak chce kota przywołać do porządku :D na codzień jest Tadzio, Tadzik, Tadziutek ;) :P

aha a moja córa jest Nadia i wcale nie jestesmy patologiczną rodziną ;) wręcz przeciwnie :D kuzyn mojego męża dał synkowi na imię Brajan, sam jest dyrektorem dużej firmy, skończył politologię - patologia nie? :D po co sie kogoś czepiacie? co was obchodzi jakie kto ma imię aaa z tym Brajanem jaja bo jego prababcia jest święcie przekonana, żę on ma na imię Marian :P niedosłyszy :P

Ale masz ładną córcię :) Imię powinno pasowac do nazwiska, a często rodzice nazywają dziecko "bardzo zagranicznie" a nazwisko zupełnie nie pasuje do imienia np Milan Konopko

dziękuje :) u nas pasuje do nazwiska. imię jest wschodniosłowiańskie a mój teść pochodzi spod wschodniej granicy więc nazwisko mamy polskie ale pasujące też na wschodzie ;)

jak dla mnie jak ktos zwierze nazywa ludzkim imieniem to jest patologia :/ a to czy ktoś jest dyrektorem i ma mgr nie znaczy ze nie jest patologia :)

Gość nie bardzo rozumiem
w czym macie problem. Imie jak imę. Jedni mają takie imię... inni maja inne... Podniecacie się niezdowo tymi imionami.

moze poczytaj sobie o patologii społecznej co? :D współczuję braku dystansu :)