Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrzypce

Moj mezczyna dostal ostnio smsa od jakies baby, tak twierdzi. Tresc brzmiala

Polecane posty

Gość skrzypce

mniej wiecej tak " znalalzlam dziewczyne do trojkata" nie patrze mu w telefon , ale akurat byl na przeciwko mnie , lezal tuz przed moimi oczami, zaciekawil mnie poczatek wiadomosci i ten nieznajomy nr. , weszlam i wlansie to przeczytalam. Spytalam sie co to ma byc ? zajrzal i stwierdzil, z enie ma pojecia, i ze nie zna tego nr. Juz cala bylam w nerwach. Stwierdzil, ze zadzwoni, pwoiedzalam mu, ze chcialabym slyszec ta rozmowe i by wzial na glosnik, udawal ze mnie nie slyszy a powtarzalam sie 3 razy. Odebrala ta os. pwoiedzal jeje ze to jaks pomykla,na koneic bylo slychac jakis krzyk. Stwierdzil, ze to jaks baba , ktora na koneic krzyknela "co!!" Po niecalej minucie, telefon wlozyl w keiszen i poszedl do toalety, na co ja znow poprosilam go, zeby telefon zostawil na biorku, znow udawal, ze nie slyszy. Oczywiscie , bylam bardzo zdenrwowana po tym jak sie zachowal. Moje zaufanie przerodzilo sie w podejrzenia, i dystans do jego osoby. Chcialam zachowywac sie w maire normalnie. Polozylismy sie juz spac, ogladalismy film, i co po paru minutach zaczal mnie dotykac, przymilac, sie , pwoiedzlam mu, zeby dal mi spokoj bo ogladam film i nie mam ochoty na czulosci, odwrocil sie i poszedl spac. A przed zasnieciem dostal jeszcze jakiegos smsa, jak twierdzil od kolegi. Rano okazalo sie, ze do tego kolegi tez pisala ta baba z tym trojkatem . Hehe albo sobie cos wymyslil, alebo to jakis dziwny zbeig okolicznosci. Stwierdzil, ze ktos sie z nich zbija ;] Jakos ciezko mi w to wszysko uwuerzyc, ale nie mialam na tyle dowodow, by cos wiecej zrobic . Poklocilismy sie o to, ale chyba stweirdzil, ze nie ma sie z czego tlumaczyc zostalam sama w mieszkaniu u siebie. Odezwal sie w nocy, byl z kolegami na rybach , cos tam mu odpisalam . Rano pisalismy na gg, pisalam z nim jak z kolega, po czym napisal , ze chyba wie kto do nich tak pisze. Odparlam, ze dobrze ;] napisal zebym sie nie fochowala o neiwdomo co, bo on sie przez to wkurza. To wylozylam mu akwe na lawe co i jak. Chial sie spotkac podagac. Spotkalismy sie , wchodze do jego pokoju, a tam zapalone swieczki, w ksztalcie serc, i bukiet. Przepraszal mnie za to, ze sie brzydko zachowal. To mnie wkurzylo bardziej, poczulam sie jakby naprawde mnie zdradzil, a teraz zaluje :( nie wiem co o tym myslec. Ponad to ostnio ma starsznego hopla na punkcie cwiczen, silowni itp. nie wem komu chce sie tak przypodobac, ale chyba nie mnie :( Boli , niby jest ok, pogadalismy, ale jakos dziwnie mi to wyglada, czuje niepewnosc

Gość skrzypce
bardzo przepraszam za bledy

Gość skrzypce
mialam taki zamair, ale zgadnij co zrobil, wyrwal mi ja z dloni , a i odrazu skasowal tego smsa, po czym dostal jeszcze sygnal od tej os.

Ktoś sobie jaja robi, wrzuć na luz i przestań zgrywać księżniczkę. Facet się zestresował samą sytuacją, nie wiadomo kto odbierze.

Gość skrzypce
podbno w sobote wieczorem tez dostal smsa, ale sie akurat nie widzielismy, ciekawe czy te zgo zdazyl juz usunac

Dziwne masz problemy. Kazałabym mu zadzwonić, dać na głośnomówiący i bez dyskusji. Albo tak robi i udowadnia swoją niewinność, a jak nie chce to kopa w dupę na drogę. Co to znaczy "udawał, że nie słyszy"? :D I ja bym tak nie stroniła od przefiltrowania jego prywatności (telefon, gadu, e-mail, wszystko co się da).

Gość pan_z_harpunem
Manipuluje Tobą. A Ty się dajesz kupić na serduszka i świeczki. Widzisz, już czujesz się winna :) A on oczywiście sposobi się do trójkąta, bo przecież taką okazję przepuścić przed nosem...:) No i chce dobrze wypaść - jak se zrobi renomę to więcej będzie tak chciało. A Ty będziesz w zapasie - taka bezpieczna przystań i pewny seksik :) Żyć nie umierać !

mój czasem też dostaje takie smsy.. ale bawi mnie to bo do dziadka mojego też czasem dzwonią jakieś foczki haha:) może po prostu ktoś pomylił numery? nie denerwuj się na zapas:)

Gość skrzypce
szpetny, spoko ja nie wykjluczam takiej mozliwoscie, ale do cholery po co sie zachowuje jakby mial cos do ukrycia, odrazu z telefonem do kibla leci . Gdyby pozowlil na to bym slyszlaa rozmowe i zostawil telefon normalnie w pokoju to bym miala ten kredyt zaufania, a teraz mimo tego, ze przeporsil, ja niew iem w sumie za co mnie przpeosil, czy za to, ze mnie mogl mnie zdradzic, albo zdradzil, czy za zachowanie . A dodam, ze jeszcze gdy rozmawialismy przez gg, szukal powodow, by sie mnei czegos czepic , by odwocic kota ogonem, nei wiem moze specjalnie chial sie poklocic.Dziwnie to dla mnei wqygladalo. On stweirdzil, ze nie wie czmeu sie tak zachowal. Pogadalismy sobie , pwoedzlam mu co czuje, itp. i tak nie o wsyzskim, ale troche napisalam, bo ostnio jakos sie nam nie ukladalo, byl jakis neiczulu, oschly, a dobrego slowa od niego to juz chyba wieki nie slyszalam. Teraz mowi mi nagle o tym jak mnie kocha i mowi, z ejestem zazdrosnica, no nie wiem juz czy to pod zazdrosc podchodzi, chyba mialam normalna reakcje , w stosunku do niego.

Gość nefraxia
Miej na niego oko!!

Gość smierdzi to
jak czlowiek nie ma nic do ukrycia to nie chodzi z telefonem do kibla i nie kasuje "pomyłkowych smsów". na 99,9% wali cie po rogach albo ma taki zamiar, a swieczki itp to z wyrzutow sumienia i dla uglaskania cie.

nie wiem, możliwe że nie chciał żebyś się denerwowała i podejrzewała go o coś? różni są faceci. w każdym bądź razie ostrożności nigdy za wiele

Gość skrzypce
z jednej strony chce muw ierzyc, bo w sumie praktycznie cale dnie, i cale wekendy spedzamy razem , tlumacze to sobie, ale z 2 strony jest mi jakos ciezko w to wuerzyc. Poczte gg, juz sprawdzalam, nic nie ma. Ale wiecie ile moze byc jeszcze zrodel o ktorych nie wiem :/ I tak mu pwoiedzlam na koniec, ze jest mi w to wszysko ciezko uwierzyc . A co ja moge zrobic, przeciez nie mam wystarczajacych dowodow, na potencjalna zdrade. Nie wiem, co zorbic, jakos chce mu zaufac ale nie moge :( ciegle o tym mysle . Jeszcze te jego przprosiny, nie wiem moze nic nie zorbil, a przpeorsil za calos, o ktorej mu pisalam, za to jaki jest,za to, ze ze mna nie rozmawia wcale i wszysko tlumimy w sobie itp. Wie o tym, z eetraz musi sie postarac zebym mu uwierrzyla, woec mzoe zaczal w taki spsob.

Gość nefraxia
No chyba ze na wasza rocznice slubu facet szykuje niespodzinke w postaci utworzenia zespołu muzycznego i zagrania tobie jakiejs piosenki wyjatkowej i dlatego ktos napisal ze znalazl osobe do trójkata bo moze na ten wlasnie instrument nie mieli obsady!!

Gość skrzypce
guess_who -mpo tym jak go podsumowalam na gg jest to mozliwe, ze po prostu przepraszal, za to jaki jest, bo naprawde wiele mu powiedzalam i nie owjalam w bawelne, napisalam polowe o tym co mnie boli w jego zachowaniu . Ale to ne wyjlucza tego, ze musze go teraz obserwowac. On w sumie od zawsze najczesciej idzie do kibla z telefonem, nawet czasem jak jestem u siebie a on u siebie, to dzowni do mnie siedzac na kiblu, no spoko moze ma takie rpzyzwczajenie, bo zjamuje sie takimi sprawmi a nie innymi, ale w tej sytacji gdy go prosilam, pwinien zachowac sie inaczej ! Nie wiem, nie obchodzi mnie to ale od teraz zero wychodzenia do toalety z telefonem ! Wiem, ze tarz to mzoe byc po ptaszkach, ale tak mu pwoiem, i zobaczymy czy sie do tego przystosuje. Nie wiem teraz jak sie zachwoac, czy mam pokazac, ze nadal mu neiw eirze, czy lepiej udawac ze wszysko jest ok.

Gość skrzypce
hehe watpie, jeszcze o slubie nie myslimy, zareczyn tez nie bylo zastanawiam sie teraz w ogole nad wszyskim, niby udaje ze ejst wszysko ok, ale wcale sie tak nie czuje :(

Gość Dejotkaa
uwazaj na niego. moj romansowal z jakas zdzira.trafilam na jej nr na liscie osob,ktorym wyslal smsy.twierdzil, ze to jego brat wysylal z jego kom.zachowywal sie podobnie,odwracal kota ogonem,do konca sie wypieral

Napisz mu że zadzwoniłaś do tej dziewczyny i wszystko Ci wyśpiewała. Każ mu się tłumaczyć nim zdąży do niej zadzwonić i zapytać czy to prawda. Nie będzie pewien do końca czy nie wyskrobałaś skądś numeru, więc Ty będziesz mieć przewagę.

Gość skrzypce
oczywiscie, teraz bede bardziej podstepna i oczywiscie oczy szeroko otwarte. Przez chwile mialam mysl, ze moze specjalnie sie z kims ugadal na taka widomosc, i ze chial, ze mnei specjalnie obudzic zazdrosc, bo bardzo dawno jej nie bylo. A mysl przeszla mi po tym jak dostalam ssma, ze jestem zazdosnica , pod ktora byl smiech hehe nie wazne, co by mi sie nei wydawalo i tak musze uwazac ;/ Jutro go chyba poprosze by mi pokazal tego ostniego smsa, ktorego dostal, ciekawe czy usunal czy nie, jesli usunal to znow zaswieci mi sie czerwona lampka ;/

Gość skrzypce
no tak ale nie mam do niej nr. mam wiec tak improwizowac, podstepnie, by sklonic go by sie przynal do tego o czym ja nie mam pojecia . Wiuem o co Ci chodzi, powiedziec mu tak, by sie zam rpzynal, mysle, ze to nie przjedzie, on juz na ta sztuczke , juz tak kiedys robilam :P Ale poszukam jakos jutro ukradkiem tego nr. telefonu, tylko ciezko bedzie zrobic tak by tego nei widzial , ale sie postaram.

Gość informuj nas na bierzaco
bo jego zachowanie jest dziwne

Gość skrzypce
hmm a jakbym tak z jego telefonu wyslala do niej wioadomosc, tak by nie wiedzal. np . tylko usmiech ":)" ciekawe czy by odpisala i co by odpisala

Gość skrzypce
on tak w gole ma 2 nr., ale nie wazne. i chyba na tek ktory ona pisala, jest zapisany w umowie na moje nazwisko ;] wiec biling byloby mi chyba latwo skombinowac, tylko jak to zrobic , nigdy nie mialam tel na abonament:P mam isc i poprosic o wykaz ? ile to kosztuje?

hmm moim zdanie mkręci coś szykował na boku najgorsza ta niepewność a nie mozesz też w nim wzbudzić zazdrości i niepewności?