Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrzypce

Moj mezczyna dostal ostnio smsa od jakies baby, tak twierdzi. Tresc brzmiala

Polecane posty

Gość skrzypce
bardzo przepraszam, was za wszelkie bledy , stylistyczne , ortograficzne, interpunkcie, i literowki, ale wiecie ;] moze sie jakos uda wam doczytac, nie mam juz dzis sily, ejszcze nic nie jdalam , i nic zjesc nie moge z nerwow, nie dosc ze ejstem chuda to schudne jeszcze bardziej i ejszcze nie usne pewnie .

okej przeczytałam ale skończyłaś imu wygarnęłaś cieszęsię z tego mądra dziewczynka tak nerwy zżerają kilogramy nie martw się będzie lepiej a teraz spać do łóżeczka podziwiam cię dałaś radę to cześć i pa

Gość skrzypce
nie no nie wygarnela za wiele , moglabym wiecej, ale po co sie wyglupiac, mysle, ze odejscie bez wiekszych slow bardziej zaboli, a on kiedys sam zrozumie gdy dorosnie Jest mi hcolernie ciezko,a le msuze dac rade.Nadal w to neiw ierze, chialabym by byl to zly sen z ktorego sie obudze zaraz. Dziekuje za wysluchanie i wsparcie, ja tez zycze ci milej nocy :)

Gość skrzypce
jeszcze mi pierdolil, ze jestem starsznie zazdrosna, i to mnie myli , no chyba sobie pomylil zazdrosc z podejrzliwoscia. a poza tym przez ostni czas to on wciaz mnie sprawdza, byl zazdrosny o kaze wyjscie z domu, a okzdegeo smsa do mnie, o wyjscie do koelzanki, nawet dzis w smsie byl tak bezczelny by napisac mi, ze moze to jaa go zdradzam, chce odwocic kota ogonem, co za dran :( Zajebiscie mnie to boli:((((((((((( ale ejst mi troche lzej , z tego powodu, ze powili dowiaduje sie do ajkiego drania serce mi bije, staram napawac sie duma , ciezko rzychodzi, ale ona jakos tuszuje ten bol . Nie wierze , ze tak czesto sie dzwoni do dziwczyny, ktora tylko sprzedaje perfumy, a na dodatek ejszcze smsy sie pisze, przez caly meisiac dzien w dzien prawie, a i sie ejszcze kasuje te smsy, skoro to zwykla dziewczyna , polaczenia tez sie kasuje,no dziwne .I on mi pisze, zebtym z nim pogadala i ze po 5 latach ja sie tak zachowuje. No kurde on sie chyba sam nie slyszy .Nie ma nic do ukrycia, ale bilingu przy mnie nie sprawdzi ;] chuj wie czeggo ejszcze bym sie dowiedzala

Gość skrzypce
normalnie jakas masakra, jedna wielka pomylka i jak tu nie byc podejrzliwym, zazdrosnym ?;/ no juz neiw iem czy sie smaic czy plakac

Gość skrzypce
i nie wiem co on milaby terz zrobic bym mu uwierzylaa, nie mam pojecia, bo ciezko mi terz bedzie w to uwierzyc ... juz sama nie wiem gdzie jest prawda a gdzie klamstwo

Gość skrzypce
niestety trzeba :(

Gość skrzypce
staram sie jak moge :( nie sadzilam, ze to bedzie takie ciezkie :( masakra , jeszcze mi pisall, ze ona ma faceta ktory tez sie tam czym zajmuje, a to ciekawe, ze ma facetaa, a cieszy sie jak glupia cipa do sera , gdy jakis obcy faceta ja przez telefon bajerzy, i jeszcze rozdaje swoj nr. telefonu

moze napisz do tej panny z innego numeru telefonu, ze jestes chętną laską na trójkącik, od kogos tam :D zaproponuj spotkanie i wypytaj z kim owy trójkącik miałby być :P

Gość skrzypce
Husky trojkacik jest juz nie aktualny :) tamata okazala sie byc pomylka, ale szukajac znalazlam cos ciekawszego i inna panne :) przeczytaj co napisalam na 3 stronie to sie dowiesz :)

Gość skrzypce
jest przesrane, nigdy sie tak nie czulam , tak mi dziwnie na sercu , jakbym czula jaks pustke, jakbym o czyms zapomniala, i nie wiem ile to bedzie trwac ;(''' Czules to keidys ?

szok minie, bo trzeba zyc dalej, na takie rzeczy lepiej byc przygotowanym psychicznie, bo one sie zdarzaja częściej niz myslimy.

Gość skrzypce
no tak, ale nie myslalam, ze spotka mnie to przy tej osobie , bardzo sie zawiodlam :( czemu normalnie nie pogadal, tylko ukrywal , przeciez jesli bylaby to jakas panna od perfum z ktora sie kontaktuje, to by bylo normalnie . A nie jakies kasowanie smsmow , ukrywanie i chuje wie co :(

autorko z tego co przeczytałam bardzo fajna z ciebie dziewczyna, mlodziutka jestes wszystko przed Tobą, glowa do góry, wiem ze teraz boli,ale jeszcze bedziesz sie z tego smiala..tylko sie nie poddawaj...i mu nie ulegnij..bo pewnie cie jeszcze bedzie blagal o wybaczenie

nie daj sie zwieść..ze to byly perfumy, kazdy ci to mówi ze zdradził...a napewno zdradził...facet który jest szczery tak sie nie zachowuje, nie ukrywa telefonu, niewychodzi z telefonem do lazienki, niemota sie w zeznaniach

Gość skrzypce
hehe po 5 latach robic tajemnice z jakies niby dziwczyny sprzedajcej perfumy, nosz kurde jak moge w to wuierzyc Dziekuje Olu dziekuje za mile slowa :) no tak to prawda , tym bardziej, ze po tej sytuacji z tym smsem od tej pani (od trojkata) pwoiedzalam, mu jak to widzalam i ze gdyby zachowal sie norklanie to bymw eidzala, miala jakas pewnsc, z emoge mu zaufac i ze nic nie robi na boku, a teraz znow zachowal sie tak samo, jesli nawet nie gorzej , wiec jak mam mu uwierzyc, nie da sie , ciezko :( i popatrzcie jak szybko sie poddal , juz sie z emna pozegnal na zawsze, wlasnie tyle bylam warta dla niego , on nie potrafi obrocic sytuacji i zobaczyc jak wyglada to w moich oczach, wszysko widzi swoimi, bo uwaza ze nic nie zrobil, i jeszcze mi gada, ze to mzoe ja kogos mam dlatego tak robie, no on ma cos z glowa chyba

Gość dust
No, ja też jak tak sobie czytam, to bardzo fajna dziewczyna z Ciebie jest :) Odpuść sobie kolesia, zacznij żyć pełnią życia ! Wróć do tego co lubisz: występowania etc. A co najważniejsze ciesz się wolnością i młodością ! 21 lat toż to dopiero start ! :D

Gość you'reredsoakingwet
hej, wspolczuje CI bardzo... Trzymam za CIebie kciuki, kochana i obys nie mierzyla facetow miara tego jednego!! Wierz nadal z milosc! nie trac tego przez dupka, bo jestes bardzo mlodziutka!! niewarto :) Bylas z nim od gowniary i sie razem w sumie wychowaliscie, ale teraz pora na kogos innego, tez okazal sie byc nieodpowiedni dla CIebie. niepisany Tobie! trzymaj sie

Gość Majka 888
No juz sie bałam o Ciebie. Dalas rade:) najgorsze za Toba. Tylko nie daj sie przekabacic bo juz nic z tego nie bedzie.on po prostu nie dojrzał i nawet jak by troche bylo dobrze to nastepny wyskok to kwestia czasu. Zachowaj te dobre wspomnienia i do przodu! Młodziutka jestes nie warto byloby sie tak meczyc. To nawet lepiej ze teraz sie przekonalas jaki z niego kretacz niz po ślubie. Mam nadzieje ze pospalas troche.glowa do gory :):):)

Gość Wspolczuje ci dziewczyno